Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Señorita Ottesen Zahl

Hevdes å være en underground-låtskriver, født i Bergen i 1984. Kjent under navnene Victoria og/eller Constanse. Hevdes også å være datter av Jan Ove Ottesen og Geir Zahl, musikere i det verdensberømte kaizers orkester.

Det ryktes at hun lider av scenebetennelse forårsaket av heller ubehagelige opplevelser som orgelcaddie under før-Kaizersbandet gnoms opptredener, og at hun av den grunn har holdt seg unna offentligheten.

Noen kaizersfanatikere hevder at det er hun som har vært mest i mediene de siste 3 årene i forbindelse norske låtskrivere. Altså kan man trygt si at hun er en kjekk og talentfull jente. Just som sin moder.

Ulike aliasRediger

Marion Ravn, makkeren, er en av de få som kjenner Marit Larsen egentlige identitet. Av frykt for å selv få sitt navn utnyttet, flyktet hun til en musikertilværelse i utlandet.

Marit Larsen ble ved et uhell stengt inne i en pyramide i Egypt under en turné i 2004, men heldigvis fant hun vegen ut igjen. Dette synger Nikolaisen om i Egypt song. Siden de egentlig er samme person, er det ikke så rart.

Nyeste skudd til stammen. Av trivia som er verdt å nevne, kan man nevne at hun innehar både en pianospillestil og en røst som til tiders er helt like Elvira Nikolaisens pianospillestil og røst.


Se ogsåRediger