Du har også muligheten til å lese om flere rotter.

Rotter er en gruppe stakkarslige mennesker som er bosatt i Norge. Kommer opprinnelig fra Pluto som ikke lenger er en planet. Da dette ble vedtatt gjorde rottene opprør med å dra ned gjennomsnittet på karakterene på de Norske skolenene. Dette skjedde ved at rottene begynt å følge gangster-moten som inkluderte å skulke skolen. Rottene kan sammenlignes med sigøynere.

Overfladiske trekkRediger

Mange vet helt riktig hvordan Rottene ser ut i virkeligheten. Til tross for at de er romvesner. Har de sine særtrekk. Rottene er til stor grad mye dummere enn vanlige mennesker. De har en simpel intelligens og er ikke særlig avanserte.

Rottene kopierer moter for å passe inn blant befolkningen. Den mest vanlige moten blant Rottene er gangster-stilen. Denne stilen går ut på å kle seg i klær som opprinnelig er laget for folk med fedme. Hvorfor Rottene har valgt denne stilen som favoritt er ennå ukjent, men det mistenkes at de enorme buksene brukes til å skjule andre Rotter uten forkledning samt masse høyteknologisk spion-utstyr og våpen. Gangstere er også de eneste som har like lav intelligens som Rottene.

Andre moter forekommer også blant Rottene som for eksempel emo-stilen. Som i mange sammenhenger blander trekk fra Gother-stilen.

 
Her er en gjeng rotter uten uten forkledning.

OpprøretRediger

Etter at planeten Pluto mistet status som planet ble Rotten svært opprørt. Dette fordi Rottene kom fra Pluto. Opprøret gikk ut på at Rottene som gikk på skolen skulle dra ned gjennomsnittets karakteren i Norge på landsbasis. Etter Norge skulle resten av verden felle var planen til Rottene.

Rottenes plan var ikke akseptert å førte til at Norge kastet de at av skolene. Dette sveket planen å de trengte en måte å ikke bli avslørt på. Rottene kom til slutt opp med sin mest geniale tanke, de skulle forkle seg i forskjelige mote-stiler. På denne måten kunne de omgås vanlige mennesker uten å skjule sin lave inteligens.

Hvordan avsløre og behandle RotterRediger

Rottene er vanskelige å avsløre siden deres inteligens passer så bra sammen med forkledningen. Rottene kan blande sammen flere stiler som ikke hører sammen om man ser en slik person er det 99,99% sjanse for at personen er en rotte. Flere måter å avsløre rotter:

  • Det kan se ut som om selvbruningskremen er kastet i trynet.
  • De ser aldri på MacGyver.
  • De reagerer på ordet "Rotte" og kan beskyle andre for å være det.
  • De er alergiske mot krøller (også alfakrøll, krøllekrill og krøllejoker).
  • Rottene er alergisk mot tung fysisk aktivitet, de deltar aldri i gym eller andre fysiske aktiviteter.
  • De lager røykskyer med røyken for å kommunisere med hverandre.
  • Har ekstremt dårlig grammatikk.

Vis man oppdager en rotte er den helt sikkert død, da begraver man den kristelig. Vis den er levende kan vi enten, ringe 1881 og spørre om nummeret til Ernas rottebyrå, dette vil rotten reagere på ved å spille død. Og siden rottene ikke vet når den skal stoppe er den mest sannsynligvis utsultet etter fire dager.

Det andre vi kan gjøre er å lese høyt fra et av diktene til Jonas Lie, da vil rotten dø av mystiske grunner.

Det tredje vi kan gjøre er å dra en av vitsene til Bjørn Ove, da dør rotten uten spørsmål.