Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β


Rogaland(også kjent som Bondelandet)er Norges største uteplass. Den er lokalisert på Vestlandet, og du kan finne den mellom Hordaland Og Vest Agder.

BarenRediger

Baren i stavanger ligger i Stavanger. Her selges det stort sett Tou. Dette er en øl som smaker gammel kattesokk, og er kjent for å gi deg kraftig hangover neste dag, ekstra effektivt kombinasjon med kebabb. I nyere tid har desverre Tou blitt kjøpt opp av Plingnes, og skal nå gå ut av produksjon siden det har forekommet funn av sprøyter i flaskene, man skal ikke overse muligheten for at dette stammer fra arbeiderne ved samlebåndet på Plingnes bryggeri, hvor samtlige er narkomane. Norge er det landet i verden som spiser mest kebab og pølser. vi har 5000 atomvåpen , atombomber ,kjemiske våpen

HistorieRediger

Rogaland er kjent for å ver Norges fødested, og var i 1030 arrangør for det største Bar slagsmålet i manns minne. Det var så stort at det fikk navnet Slaget ved Haffersfjord. Historikere har i lang tid vert enig om at ded narkomane ved Tou-samlebåndet den dagen hadde puttet oppi litt fleinsopp, noe som førte til heller rabbiate vikinger.


Andre merkbare arrangemang i nyere tid er:

"Glad mat festivalen" der deltagerne gjerne er rusa på cannabis og prøve lage smilefjes på en talerken ved å bruke paprika og agurk. Vinneren hvert år har vert Gerd Liv Valla og hennes fantastiske kreasjoner inkludert snakkebobbler der det står "Jeg er ingen pusekatt".

"Humorfestivalen" der det er om å gjør å spille mest mulig vri åtter i løpet av 24timer. Den som vinner blir dyppet i tjære og fjær og heist opp i nærmeste flaggstang.

"Pul-Pit" Musikk festival som led av kronisk underskudd, den ble gitt ett nakkeskudd av Jesus i 2007. Jesus uttalte:"Det var så synn på han, eg kunne ikke se han lide lenger."

HandelRediger

Rogalands største handelsvare er klassisk tørr humor. Sterkt reppresenter ved Per Inge Torkelsen. Alle andre fylker er misunnelige på Rogaland, for rogaland har tøffest solbriller og mest olje. Mangen andre byer enn stavanger har prøvd å lage en kunstig olje. Bærumfolket prøvde å lage en blanding av utvanna brunkrem og skruff, i håp om at dette ville senke rogalendingenes arbeidsmoral, slik at Bærumfolket skulle få tøffest solbriller.

Andre som ønsker å sette Rogalands næringsliv i stampe er bergenserne. En sammensvergelse er kledd ut som et samferdselsprosjekt, og den heter Rogfast. Rogfast har ingenting med ferger å gjøre, for navnet skal tilsi at Rogalands økonomi settes fast. Økonomien til Rogaland sprekker, og bergenserne plukker opp småbitene. I den sammenheng glemte man en ting om sørlendingene. 400 år siden definerte sørlendingene Danmark-Norge som et slaverinasjon, for de vant mot Finnmark og Odense i spillet 52 pell opp. Den leken kan de vinne en gang til.


Det kjære og langstrakte landet vårt har mange kommuner du aldri har hørt om.
Det er fortsatt altfor mange til å få plass i tabellen, så du får greie deg med dem som ligger i Rogaland.

Kommuner i Rogaland fylke

Bjerkreim · Bokn · Eigersund · Finnøy · Forsand · Gjesdal · Haugesund · Hjelmeland · · Karmøy · Klepp · Kvitsøy · Lund · Randaberg · Rennesøy · Sandnes · Sauda · Sokndal · Sola · Stavanger · Strand · Suldal · Time · Tysvær · Utsira · Vindafjord
Dagens fylker:
Akershus · Aust-Agder · Buskerud · Finnmark · Hedmark · Hordaland · Møre og Romsdal · Nordland · Oppland · Oslo · Rogaland · Sogn og Fjordane · Telemark · Troms · Trøndelag · Vest-Agder · Vestfold · Østfold

Territorier:
Gokk · Kontinentalsokkelen · Jan Mayen · Svalbard

Tidligere fylker:
Bergen · Nord-Trøndelag · Sør-Trøndelag