Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Randaberg

Randaberg er en koloni tilhørende Stavanger og ligger så langt ut på bondelandet du kommer i Rogaland, om ikke slått av Jæren og Bryne. Randaberg er kjent for sin massive produksjon av våpen som blir sendt til Stavanger for den kommende revolusjonen for å løsrive seg fra Norge. Det bor ca. over 9000 mennesker på Randaberg. Halvparten av disse er bønder på heltid. Den siste halvparten er ikke kvalifisert for arbeid.

VåpenproduksjonRediger

Det som plasserte Randaberg på kart utenom den lokale turistforeningens kart, var den biologiske våpenproduksjonen. Hovedsaklig går det i vacca căcat, eller avføringsbasert gjødsel. Utenom dette så produserer også Randaberg Scudraketter, som før ble sendt til Irak ettersom Stavanger var alliert med Saddam Hussein. Etter hans død i 2007 har ikke Randaberg eksportert noen raketter til Irak. Egentlig ikke siden 2003, når USA innvaderte landet. I Randaberg er det 5% som er kristne og 5% som er sataninster og 90% hedninger.

genereltRediger

Randaberg er norges første såkalt grønne landsby, som innvolverer at man går med grønne klær og hatter som ligner på bøker i mens du fester til vill countrymusikk to-tre ganger i året. Kommunens tusenårssted er sentrum, med torget og området rundt. Kommunen valgte også et tusenårsbygg, som er Grødem kirke. Der ble også tusenårstrærne plantet.Dette for at politkerne skulle ha noe å klatre i.

På nyttårsaften er Randaberg en av verdens farligtste plasser å være, om man da ikke liker å få en rakett i øyet eller to. Derfor har vi en egen politistasjon på Randaberg som skal forhindre all bruk av raket-tikken på hverandre. Ikke særlig effektivt. Det finnes også en hule fra kritt-tiden eller huleboertiden. Denne syntes Randabergere er veldig spennende.

OpprinnelseRediger

Randaberg ble bygget i år 3, det var da Justin Bieber var på sin 2 verdens-reise og ville forbedre noen deler av Randaberg. han tok en bit av kjønnshåret sitt og 3 spiker og så lagde han det nåværende kommunehuset. og så fant han en random zebra som han fikk barn med for at Randaberg skulle få en kuk, barnet ble kalt Tone og det mest kristelige mennesket på Randaberg, ungdommen liker henne spesielt ikke etter at hun fikk tidenes dårligste skatepark bygd for en utrolig sum hele 2 suge-jobber. Hun har også fått en plaskedam bygget til de eldre slik at de skal ha noe pent å se på i sine siste dager.

Det er nå(17 Mai 2010) vedtatt av Randabergs hedninger (90%) og ordføreren(KrF), at et Drive-trough-Vinmonopol skal startes i "Vistnes-gården" som er den grønne landsbyens eneste såkalte "kjøpesenter" eller butikkfelt. Vinmonopolets drift skal drives av NMS gjennbruk og og FrpU.