Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Prinsesse Ragnhild

Ragnhild, fru LorentzenRediger

Prinsesse Ragnhild ble født på toppen av slottet i den største fødestuen det var mulig og opprette . Siden moren var breibeint og ikke likte at tærne rørte ved de kalde veggene. Hun var den siste i en lang rekke med konglige som hadde vært på samme sted før derfor ble det en enkel fødsel uten noen problemer overhode. Vel , ute i den store verden ble hun raskt oversett siden hun ikke ville ha noen som helst sjans til å ta kronen fra Kong Olav.

  • Den 9 Juni ble hun født og etternavn fikk hun aldri.
 
Som ung måtte hun alltid se opp på de voksene. Det måtte hun som voksen også , hun ble aldri over 1,60 cm.
    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Barndom .Rediger

Det ble mye tid til krangling med søkene under opp veksten , men hun var en ryddig pike og hadde alltid orden i sysakene. Derfor fikk hun alltid tommelen opp , for god orden av kong Olav. Kong Olav minnet henne også alltid på når det var på tide og gjøre leksene og var hun flink fikk hun en medalje . Hva skal jeg bli spurte prinssese rangnil en gang da kong olav :

  • Du må gå din egen vei . Også satte han seg i limousinen og reiste nedover Europavei 10 som var hans vei.

Hun så aldri sin far igjen. Unntagen på tv. Hun og moren dro på svenskehandel i 1940 og kom ikke hjem igjen før i 1945.


Voksen.Rediger

Brasil , Brasil , Brasil der vil jeg bo hun dro nedover til strendene og så seg ikke tilbake. Vi så heller ikke mer til henne.