Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Poteter

Det er foreslått å flette denne artikkelen med Potet. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside

Poteter er mest kjent som mat for å ha i kylling, men noen bruker det på kjøtt. Egentlig er poteter en frukt, men forskere tror ikke noe på det. Poteter er et kjempestort bær, men mange tror det er en frukt fordi det ser ut som de vokser på trær, men det er egentlig bare lite blad. Folk som trur at det er frukt er veldig nærsynte og om en liten time vil de ødelege synet sitt som at de ikke kan se på nært hold!!!

Forskerne har funnet spor av potetgull inni poteten, så de anbefaler deg ikke å spise for lite av det. Det er forresten derfor poteten har navnet potet, fordi det er potetgull i den. Mange tror at du bare kan spise dem, men hvis du ikke behandler dem godt nok vil de bli veldig sure og livsfarlige.


POTET TYPER: Det fins mange type poteter for eksempel: søt potet, vanlig potet, skabb potet og Hitler potet. og vi kann ikke glemme Måne potet

SØT POTET: er noe søte poteter som kommer ut av menneskenes kropp.Du kan høre mere om søt potet på HVA ER EGENTLIG POTETER OG HVA ER BAKRUNEN TIL POTETER.

VANLIG POTET: er den mest kjente poteten i hele verden.

SKABB POTET: er den mest giftige poteten i hele verden og kommer fra skabb reven.

POTET: en potet, oftest funnet i matbutikken

MÅNE POTET: er en potet dyrket på månen. Den er veldig vanskelig å finne men ikke umulig. Oppfinneren av måne poteten heter BOB den vidunderlige potetlageren.

GULROT POTET: En gul avlang poteter, ofte brukt til å styre traktorer med

MENNESKE POTET: En potet som ser ut som tre personer syd samenn in i rompa på hverandre

HVA ER EGENTLIG POTETER OG HVA ER BAKRUNEN TIL POTETER: Potet er egentlig dyr for manen som oppfant poteten er under arrest for å ta livet av mange milioner mennesker, men poteter er dyr for en gang var det potet syken og alle vet at det er bare dyr og mennesker som kan bli syke. Mange trur at potet syken er svartedauen for menneskene som har og har hat svartedauen får flekker på huden og det har poteten. Søt potet er det tyske ordet søte unger, e-en i søte er et ord selv om det gir ikke mening, e-en betyr edru. I Tyskland var unger så like poteter at de begynte å kalle barna sine for søte poter.

Poteter er ikke farlige å spise, men du kan få tyskebarn som er edru, også kjent som søte poteter.


VERDENS FØRSTE POTET: Verdens først potet er faktisk livsfarlige den har levd for lenge til og spises. Poteten kommer fra Mexico i azteterriket for flere hundre år siden der var faktisk oldefaren til Adolf Hitler ble kastet ned trappene i Mexico. Og 1 år senere ble verdens første potet til den fik navn som Hitler potet, på grunn av oldefaren til Adolf Hitler døde og ble til en potet.

ADVARSEL: du blir det du spiser!!!!


VERDENS SJELDNESTE POTET: Den heter Stalin poteten denne typen er veldig ukjent og sta i Stalin og lin i Stalin har sin betydning. Lin i Stalin mener jeg med linser for Stalinser syntes Stalin var ikke så bra så han bytte navnet sit til Stalin. Til de som vil spise denne poteten, du vil bli veldig sta av denne poteten og du vil få linser.


HVA ER POTETEN LAGET AV: Den er laget av små gule steiner de er så små at du kan nesten ikke se dem. Og den har et potetsyken belegg veldig sjeldent ord. Mange trur at de er laget av atomer, men det er ikke sant. I potetkrigen ble det faktisk lagd atompoteter og det brukte nazistene til å sprenge verden, også kjent som atombomber.

HVA KAN DEN GJØRE? Poteter har også en tendens til og explodere i hånda di hvis du skulle være så uheldig og varme den opp til mer en 5000 grader så vær forsiktig