Pensjonist

«Pensjonister er skikkelig gamle!»

- Gerd Liv Valla om pensjonister

«De er raskere enn du tror!»

- Tidligere voldtektsforbryter om Pensjonister

«Jeg kunne lukte den på lang vei.»

- Lars Monsen om pensjonister

«Jeg må innrømme jeg var litt redd.»

- Chuck Norris om sitt første møte med en Pensjonist

«I got attacked by one once!»

- Paris Hilton om pensjonister


Tragisk tilfelle av pensjonist-
epedemien.

Pensjonister er dyr som lever i skogen. De er nattaktive, og svært få er så heldige at de får se dem i løpet av livet. Pensjonister lever i hi, grotter, trær, forlatte bygninger, og jernrør i skogen, stort sett der de har ett tak over hodet. kjennetegn er at de sjelden er mer enn 1.67 høy, 17 kg har en skrukkete sliten kropp og grått, hvitt eller ikke noe hår.


Det er ikke alltid lett sier Monsen Hansen (85 år). Vi pensjonister er ikke alltid like aktive som andre mennesker, fordi vi må ta ansvar for barnebarna og barna på en gang når de kommer på besøk og vi må forsyne dem med småkaker og saft. De bruker opp pengene våre og de klemmer så hardt! Det er retten og sletten slik at Monsen ikke vil ha besøk.

I 2001 ble dudleif, den feite gutten i fra Harry hotter drept av den kjente kjendisen "Humlesnurr" (156 år gammel) Ved å bruke Avada Kadavra, En veldig dødlig formel som egentlig ikke var lov å bruke i den ordentlige verden. Dette førte humlesnurr til rettsak av compressor Slur også kjent som "Pro - fresser sur promp." 

Det er ikke bare det pensjonister er redde for. Pensjonistene er så redde for andre mennesker men ikke for kvinner fordi menn - eskene er skumle små menneske esker som kan komme løpende mot deg. Farlig! Sier herr kaptein Isak hoverboardsen som har vært i mange hendelser der han må ha kjørt i fra menn esker med hoverboarde sitt med sin kaptein hatt som ofte ligger helt bak i nakken på ham.

Men visste du at pensjonistene har et ikke så hemmelig hovedkvatrer som blir kalt sykehjem, gamlehjem eller "Husmanshuset". For det meste er det bare pensjonister som forsker på døden og kvinner som har blitt godkjent fra gamlisene ved å bruke Humlesnurrs episke halvdags - maskin som gjør kvinner om til slaver.

I 2014 ble Charles oppkastmaskin (100 år gammel) funnet død i leiligheten sin inne på kjøkkennet. Mange har hatt teorier om at Erna måneberg myrdret han da han forsket på hvordan fjerne lukta i fra oppkasmaskinen da den offisielle office konduktøren hadde sovnet inne på kamra rommet og trykkt på den røde knappen "Erna kommer!" Det var en fæl tid, men proffersor rumpeldunkiska fiskensensansen tubelootsön fant ut hvem det var noen dager senere. Navnet er forbudt å si men hvis du kan løse gåten vet du det: Tom Venster?

Du vet at en pensjonist er i nærheten når:Rediger

 • du hører at noen hyler og en krykke knekke
 • du lukter strikketøy
 • eplet ditt plutselig ble om til en forvokst rosin
 • du blir tilbudt hjemmelaget pensjonistsvettekake
 • du finner grått,krøllete hår i frisørstolen
 • potetene smaker best 
Pensjonist gjemmer seg oppe i ett tre

Pensjonister blant folkRediger

Pensjonister er noe av det verste bonder vet. De gnager hull på traktoreggene og legger seg ned i åkerene deres for dø. Dermed dør også årets avling. I tillegg pleier by-pensjonistene å spise av søppla, og forsøple rundt på bakken. På grunn av alt dette har man begynt å samle alle pensjonistene på såkalte gamlehjem, eller pleiehjem, hvor de kan holdes under kontroll.

På pleiehjemmene Blir de isolert i små trange rom eller bur og vist fram til verden. så folk kan komme å se, klappe de og fore de med blomster. Etter noen år når de blir satt tilbake i skogen, hvor det er mange pensjonister som dør, rett og slett pga at de har blitt vant til å få servert mat på bordet, og har glemt hvordan man jakter.

FaktaRediger

 • Lars Monsen møtte en gang en pensjonist i ett lite skogholt i Volda i 1994
 • Macgyver banket engang opp en pensjonist.
 • Pensjonister kan bli opptil 30 år gamle!
 • Få har sett en pensjonist
 • Pensjonister er tunghørte, har dårlig syn og luktesans.
 • Hunnpensjonister har mye grått, krøllete hår mens hannpensjonister har kort hår bare på sidene av hodet.
 • Pensjonister har ofte store tykke briller, ofte brune.
 • Ny forskning viser at alle mennesker har en risiko for å en gang bli en pensjonist (untatt følgende: MacGyver, Chuck Norris, Indiana Jones, Lars Monsen).
 • En pensjonist er ett lett bytte for bjørn, gaupe, rev og hare
 • I 1940 ble det utlovt dussør for de som drepte flest pensjonister. En ivrig liten tysker kalt Adolf Hitler vant det hele. han satte igang store maskiner, hvor han fanget, og drepte mange pensjonister. Hitler var som kjent svaksynt, og hadde problemer med å se forskjell på pensjonister og Jøder, derfor misten mange uskyldige jøder livet under denne prosessen.
 • I Nepal fanger man Pensjonister og rir på dem, som hester.
 • Lars Monsen er blant de få heldige norske som har sett en lys levende pensjonist.