Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Advarsel: Denne artikkelen er om baller laget i Paint. For leken i skogen ved navn paintball, se Paintball (Sport).

Paintball kan ha flere betydninger. Den mest kjente betydningen av paintball er, en ball laget i Microsofts dataprogram ved navn Paint, mens den andre betydningen er noe skogsfolk gjør i skogen. Paintball må ikke forvirres med Photoshopball eller Gimpball som er av langt dårligere kvalitet enn paintball.


Ball i paintRediger

Denne kunstformen er den mest kjente mellom 1994 og 1997. Samtlige av de store kunstnerne på denne tiden kunne lage helt realistiske baller, som senere kunne bli printet ut og brukes som sprettball. Prosessen for å lage en slik ball kan ta opp til flere timer, men det finnes også de som bruker 4-5 sekunder. Kunsten å lage sprettballer har egentlig et eget navn, bouncepaintologi, som betyr læren om sprettballer i paint.

 
Et begredelig forsøk på en paintball.


Varigheten for paintballs er som oftest mellom 3 timer og 5 uker. Alt etter hvor flink den som lager den er.

Paintball er for rike folk som kjøper seg våpen fordi de hater naboer og vil ikke ha menneske spisende frosker i hjemmet!

Andre bruksområder varierer fra tidfordriv på kontoret til smertestillende under setefødsler, men er også en ypperlig erstatning for posjerte flueegg.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.