Se også: Kjøttdeig

Ostekake med stjernestøv

Ostekaker er et særsk kraftig hallusinogen. Hovedingrediensen er som navnet impliserer ost. Men hemmeligheten bak en god ostekake består av andre tilsetningsstoffer som konditorene ofte holder for seg selv. De beste ostekakene sies å bli laget av Søren Kierkegaard. Noen hobbykonditorer velger å overstrø ostekaken med stjernestøv, for å øke den hallisunerende effekten, men skikkelige ostekakebakere synes selvfølgelig dette er en vederstyggelighet.

HistorieRediger

Etter at osten ble oppfunnet av kong Arcadia, tok det ikke lang tid før den første ostekakene så dagens lys. Når osten blir utsatt for sterk varme i en dvergkomfyr så oppstår flere kraftige narkotiske stoffer. I en sivilisasjon hvor alkohol og hamstere var forbeholdt de rike, ble ostekakene naturlig nok veldig populære. Mange historikere mener at sivilisasjonen ville kommet mye lenger om ikke ostekakenes intreden gjorde alle til mentalt tilbakestående individer.

Moderne OstekakerRediger

Vår tids moderne ostekaker har ikke forandret seg mye fra de tradisjonelle. Selv om tilleggsingrediensene kan variere en del, er hovedprinsippet med varme og dvergkomfyr uforandret. Ostekaker er offisiellt forbudt i de fleste land, men det er allmennt kjent at om man ber om kremtopper i den lokale kolonialen, så kommer ostekaka fram fra bak disken. Bruken av ordet kremtopper om ostekaker stammer fra det faktum at ingen egentlig spiser kremtopper og at passer godt til kjøttkaker med brun og/eller hvit saus.Superscript tekst


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.