Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Strak høyream, for en teknikk!

En nynazist er en ny nazist. Nynazisten er sint, ensom og lett mottakelig for propaganda. Han er også sterk motstander av hårvekst og en anstendig klesstil. Nynazisten liker Adolf Hitler fordi han brukte tøffe armyboots og hadde kul bart.

Disse skapningene har også en egen evne til å løfte høyrearmen helt strak, uten å bli sliten og utmatta. De hører bare på jazz, ettersom jazz er en meget nazistisk form for musikk. Både nye og gamle nazister finner du på gamleheim, galeheim eller uten heim.

Nynazistene er også meget glade i egg. Dette spesielt siden egg er kjent (iflg. myter) for å hemmer hårvekst på hele kroppen, unntatt rett under nesa (Det vil også mest sannsynlig gi hårsveisen et heller latterlig utseende.)

Nynazismen starta fordi en liten tysk gnom med navn Adolf Hitler. Han ble så sur på en jøde for at han nekta Hitler å gå foran ham i køen til filmen ''Fat-man'': The Dark Weed.

De liker heller ikke å bli kalt nynazist, da blir dem sure og roper ut at de er nasjonalister. De hater heller ikke utledninger, de er bare veldig glad i hvite mennesker og landet sitt.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.