Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Nugatti

Nugatti er også kjent som det pålegget barn i dag helst vil ha. Nugatti er i virkeligheten et sprengstoff opprettet av Mikael Wulff, den tiden han jobbet sammen med NASA (til Per Olsen). Mikael Wulff var dobbelt agent og solgte det til sovjet unionen for at de skulle selge det videre til barn over hele verden. Det har nå blitt laget flere reklamer og filmer, bla. Nugattien oppstår og Nuggatiens hevn. Anders Wulff synes at de canadiske dollarene han fikk inn på Nugatti ikke var fete, fordi man ikke kunne ta av et lag, så man kunne finne sjokolade fra Bangladesh der. Han laget så en comic-strip med Anders Morgenthaler.

På kondomeriet, Oslo i Norge, har de kondomer og dildoer med smak av Nugatti. Dette nyter spesielt nonner og desperate avisbud. I tilegg til MGP eksperter fra Balkan.

I 1789 rett etter Nugatti ble solgt på markedet, fant de et lik i en bruktbutikk i Halden by. De eneste bevisene de hadde var denne nugatti boksen som lå mistenkelig nærme liket.

http://home.no.net/esperena/index/images/nugatti_whacko.jpg

I tilegg til at liket var innsmurt i nugatti.

Nugatti kan føre til forksjellige sykdommer som diabetes, ADHD, morten syndromet og ekstremt store tenner. Den har også ganske mye smør som skjærer bort deler av ting i kroppen,man kan fort bli spinngal!'