Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Nordsjøen er kjent for sin rike olje som Norge pumper inn som gærninger. Men når alt kommer til alt har de fortjent det. Allerede i vikingtiden fant visst en skauskotte (skauskotte er en skotsk mann som ligner på en skogrotte) ut at oljen var verdifull. Skauskotten fant også ut at i nordsjøen var det rikelig av olje. Da han fortalte dette til King Kane Kon Von Kraken som regjerte scottland på den tiden fant han dette i sin interesse så han ledet ut en ekspedisjon til nordsjøen. Det var da de var så uheldige at de møtte på den Norske helten Eskhiel. Eskhiel plyndret england annenhver dag og var på vei til wipechester (nå kjent som liverpool) å plyndre som vanlig.

Det ble en heftig slosskamp men King Kane Kon Von Kraken måtte kjenne vreden til Eskhiel "the plunderer" som han ble kalt av engelskmennene. Eskhiel smeiket på sin trofaste elg (som han brukte som en hest siden han var så stor) Støyland. Det var da Eshkiel løftet elgen sin og truet den scottske kongen med hornene og sa "Vah ar teh du jør i Gosjøen (nå kalt nordsjøen). Han ble øyeblikkelig redd og han var jo ifra nordnorge så han utbrøt. "Græt græt, jhag vil fortælja mene entæntjhoner. Han forklarte alt og øyeblikkelig ble det satte opp oljestasjoner på stedet og de startet pumpingen.

Pumpingen har fortsettet helt til idag og vil fortsette lenge lenger.

Oljen blir utvinnet ved at man svømmer ned til havbunnen og tapper oljen over på tomme drikkeflasker. Dette er en svært farlig operasjon, fordi man kan risikere å komme i kamp med såkalte havfolk. Disse havfolkene vokter oljen med livet som innsats, fordi de bruker oljen som shampoo. i norsjøen finner du noe som kalles for fakifakifiskifiski det er en spesiel fisk.

Innhold

HistorieRediger

Delingen av NordsjøenRediger

Nordsjø-krigenRediger

BermudatriangeletRediger

Nordpolen og AtlantisRediger