Nordland (fylke)

(Omdirigert fra Nordland)
Lette du kanskje etter Bådåddjo?


Nordland er det beste og største fylket i Norge. Siden de er så mye større, bedre og har kildene til Norges økonomi, arbeider de for å rive seg løs fra resten av Norge. Gruppen som arbeider med dette heter Nordnorsk front for frigjøring av Nordland.

De mener at vi har industrien, fiskeriet, jakten og oljen ergo, resten av Norge kan seile sin egen sjø og vi kan bygge opp en ny stat, med Mosjøen som hovedsted. Valg av hovedsted er imidlertid meget omstritt, andre alternativer til hovedsteder er Vega, dette er trolig det beste valget, Bodø, antagelig det dårligste valget. Å velge Bodø som hovedsted vil være en veldig dårlig idé med tanke på at Bodø ikke har noet økonomisk grunnlag uten om frisørsalonger. Et annet forslag er storøya Austbø, men det kan være en tabbe ettersom øya har kun 14 innbyggere.

NordnorskFront var en meget seriøs bevegelse som ble stift i 2004.Seriøse aktører som politikere og næringslivstopper fra Nordland,Troms og Finnmark sydde sammen grunnleggende strategier for en egen stat. Etter harsjeleringer fra politi og politikk ble gruppen anonym og offentlig informasjon ble fjernet.Det sies at når tiden er moden vil gruppen komme på banen igjen og jobbe for et fritt Nord-Norge.


InnbyggereRediger

Nordland har ca. ti milliarder fastboende, alle utenom sytti tusens som nå er fengslet,og trettifire tusen narkomaner, som nå har mistet sitt statsborgerskap. Grunnen til det var at Åslaug Haga melde Nordland inn i EU. kurwaaaaaaaaaaaa

BodøRediger

Bodø er et forblåst tjyvholl langt oppe i gokk. Bodøværingene er kjent for å være helt tom i nøtta. Kikker du inn i øret på en Bodøværing, så kan man se tvers igjennom den såkalte øretunnelen. Dette fenomen benyttet Roald Amundsen seg av på en genial måte. Han monterte en linse i hvert øre på en Bodøværing, og benyttet han som kikkert på sin ferd mot sørpolen. Dette var den første selvdrevede kikkert, som senere ble svært poppulært i det norske forsvar, på linje med selvdrevet artilleri. Denne bruk av Bodøværinger går ut på at man bruker øregangen som utskytningsrør for granater, også kalt selvdrevet 155mm felthaubitser. Av samme årsak er Bodøværingene svært populær i bombekastertroppene. Det meldes at en del av Bodøværingene som har opptrådt i disse rollene, i ettertid lider av tinnitus. For å holde rede på tiden tatoverte Amundsen en urskive på Bodøværingens skinker, og monterte et urverk. En av planetene ble senere oppkalt etter oppfinnelsen: Ur-anus. Festemekanismen er i dag kjent som ”Butt plug”, i Bodø kjent som en ”Bodø plugg”. Amundsen eksperimenterte også med å bruke Bodøværingen som kompass, med genitalia som kompassnål. En kompassrose ble tatovert rundt kompassnålen. Imidlertid viste det seg at de fleste Bodøværinger er skaphomser, noe som førte til stor misvisning. I tillegg ble kompassnålen ubrukbar i kulden. Amundsen hadde også observert at Bodøværingene hadde kraftig hårvekst på hendene, og trodde derfor Bodøværingen ville kunne gå til Sydpolen uten å fryse på fingrene. Etter hvert viste det seg at hårveksten skyltes hyppig selvtilfredsstillelse, noe som også forklarer Bodøværingenes dårlige syn. Amundsen fikk satt en stopper for Bodøværingens adferd etter at den forårsaket store problemer i gruppen. Hårveksten avtok, synet ble bedre, men problemet med frosne fingre økte. Den eneste som til dags dato har gått til Sydpolen uten å fryse på fingrene er Cato Zahl Pedersen. Det var veldig kaldt på sydpolen som en isklump så jan døde nesten

Øretunnelen fører imidlertid til et nokså plagsomt naturfenomen. Når det blåser som verst i Bodø (noe det som oftest gjør) blåser vinden tvers igjennom øretunnelen, og det oppstår en skingrende, og for omgivelsene plagsom plystrelyd (ekstern tinnitus). For å unngå denne gjennomtrekken i topplokket bruker de fleste bodøværingene ørevarmere til daglig.

Den tanketomhet som kjennetegner Bodøværingene har ført til en total mangel på humoristisk sans, spesielt når det gjelder sjangerne sarkasme og ironi. Det mennesker fra andre steder kaller god humor, tar Bodøværingene som en personlig fornærmelse mot seg og sin by. Bodøværingenes reaksjon på denne teksten er et godt eksempel på denne egenskap.

Bodøværingene er svært stolte av sin øretunnel. De har derfor reist et gigantisk monument: Torghatten, for å sikre at Bodøværingenes fysiske attributt ikke blir glemt.

Et annet svært sentralt sted i nordnorge, er den fortryllende øya Værøy, som ligger midt i havet - ytterst i lofoten. Her finner man hele to matbutikker, en kiosk (som går under navnet "Kiosken), en trelasthandel, et postkontor, et banan bøyeri, et kryss, flere oppoverbakker pluss masse bølger og vind. De nesten 750 innbyggerne som holder til der, er også kåret til de rareste blandt nordlendingene.

AndøyRediger

Også kjent som "Bondøy". Alle der er skække som faen og mange av dem er bonder. I andøy i 2017 prøvde en mann fra sortland å voldta en hest. Ja, en hest. Andøyværinger er også veldig kristne folk. Spesielt i lille Bjørnskinn. Der er de til og med homofober, de liker også blodpannekaker og en masse øl. Hvis det er noe andøyværinger liker så er det at du respekterer navnet dems og skriver det med en stor bokstav i fornavn og etternavn. Det er jo litt synd siden instagram ikke skriver brukernavnet med storbokstav, ikke snapchat heller.

EksportRediger

Nordland eksporterer en masse øl og Akevitt, til Finland. og Hydrogen bomber til Al-Qaida for at de skal brukes på å sprenge vatikanstaten. Nordland har også en god del Hasjplantasjer (men det er egentlig en "Hysj, Hysj"), det blir eksportert ca. 20 tonn hasj til huleboerne i U.S and A, det er derfor U.S and A går økonomisk ned (mens Nordlands økonomi går opp), 10% pågrunn av det å kjøpe hasjen og 90% av konsekvensene(Repareringer, Stor kjøp av Sex Leketøy, Chuck Norris). Men utrolig nok så er det positive sider med det også, som for eksempel:

  • 1.Vennskap med andre land gjennom møter, (Det sies at de har et hemmelig rom for møtene, vor det alltid siger ut en masse røyk).
  • 2. De er lette å forhandle med.
  • 3. De er lette å springe fra (PS: dette gjelder bare hvis de er i en "Høy" tilstand.

ImportRediger

Nordland importerer en masse sakser til Bodø.

SpråkRediger

Eksempel på språkbruk fra person fra Nordland: "Faaan i hællvetta kor dom du e ditt jævla fårpulte kjøttfyllte satanistiske rævhåll, ta å steike nåkka skarpt å jævli i den feite pest-bylle ræva di!. Å de e no faen me bære hæstkuk å dævelskap å hain dæven å steike inni røde hællvette so inni denne forpulte røde dævelskap. De enno bære dævelskap å steike meg bare faenskap ailt i hop. So inni rødeste hæstkuken so e no aiilj dævelskapen sammla, å ka farsken ska æ sei?


Det kjære og langstrakte landet vårt har mange kommuner du aldri har hørt om.
Det er fortsatt altfor mange til å få plass i tabellen, så du får greie deg med dem som ligger i Nordland.

Kommuner i Nordland fylke

Alstahaug · Andøy · Ballangen · Beiarn · Bindal · Bodø · Brønnøy · · Dønna · Evenes · Fauske · Flakstad · Gildeskål · Grande · Hadsel · Hamarøy · Hattfjelldal · Hemnes · Herøy · Leirfjord · Lurøy · Lødingen · Meløy · Moskenes · Narvik · Nesna · Rana · Rødøy · Røst · Saltdal · Sortland · Steigen · Sømna · Sørfold · Tjeldsund · Træna · Tysfjord · Vefsn · Vega · Vestvågøy · Vevelstad · Værøy · Vågan · Øksnes
Dagens fylker:
Akershus · Aust-Agder · Buskerud · Finnmark · Hedmark · Hordaland · Møre og Romsdal · Nordland · Oppland · Oslo · Rogaland · Sogn og Fjordane · Telemark · Troms · Trøndelag · Vest-Agder · Vestfold · Østfold

Territorier:
Gokk · Kontinentalsokkelen · Jan Mayen · Svalbard

Tidligere fylker:
Bergen · Nord-Trøndelag · Sør-Trøndelag