Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Napoléon Bonaparte

(Omdirigert fra Napoleon)
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Napoleon som ung.

«Napoleon var nesten like populær som meg i de kristne kretser»

- Svartdahl om Napoleon


Napoleon Bonaparte (eller Bonaparty som han ble kalt av sine homeboys) var en av de syv dvergene til Snehvit. Som voksen drømte han om å bli hersker over Frankrike og Europa, og kanskje hele verden når det først kom til stykket. Disse tankene kom da han så på henrettingen av Frankrikes konge hvor han drømte om å ha makten til å gjøre dette med alle han ønsket.

Når Napoleon var ung, spiste han mye napoleonskake.


Innhold

FødselenRediger

Napoleoen kom til verden etter at kondomen sprakk, og moren presset ut. Det viser seg at han ble skutt ut av vaginaen akkuratt som en kanonkule. Senere viser det seg også at han skal ha utdannet seg artillerist, og gjort en rekke terrorangrep i Paris, Berlin og Oslo. I et intervju med bestemoren har det også blitt bevist att han var født uten hode.

BarndommenRediger

Napoleon var gal etter blå og hvite motorsykkeler og hadde ganske stor hake. Han likte også morra si. Dette gjorde oppveksten hans vanskelig fordi til og med naboguttene mobbet han. Han ble tidlig småmannsgal og prøvde flere ganger å ta over skolen med kniven som eneste hjelpemiddel, han lyktes aldri med dette men ga aldri opp håpet. Mange leger prøvde å gi ham høyde, og en av de mest virkende legemidlene var flaggstangfrø. Det var dette som gjorde at han vokste fra 0,0003 m til 9,2. Men han var fremdeles ikke fornøyd, mange leger oppfattet ham som kravstor på grunn av dette. Napoleon likte også å ha en hånd i jakkeforet. Napoleon var også en veldig talmodig man, alle fugler er sånn.

Det sies at Napoleon stammer fra den kinesiske keiseren Qin, men ingenting er enda bevist. Andre rykter sier at han stammer tilbake fra Hannibal eller Kjell Magne Bondevik. noen sier han stammer fra Hitler

Napoleons barn Heter Jann Bonaparte Marcardo som gjemmer seg i skyld et sted mellom Porsgrunn og skien. TA en tur innom facebook for å kanskje en dag finne ut mer om denne herlige personen

FamilielivRediger

Napoleon skal visstnok ha giftet seg med Eva Knutsdottir og fått 69 gange 3 barn som til sammen blir 207 barn til sammen. Men de skilte seg og Eva giftet seg med sitt eget barnebarn, Jonas Braun. De fikk 123 barn som de kalte Teletubbiene som senere giftet seg med Adolf Hitler. Etter skilsmissen ble Napoleon så utenfor og vurderte å kjøpe kalkun med fløtesaus, men han fant ut at det var lettere å føre Napoleon til ulykke, dessuten var det mye mer uheldig. Han brukte fritiden sin på å bake napoleonskaker med glasur med grassmak. Napoleon likte å ta på mannerumper, så han holdt hånda si inni jakka for å raskt ta den ut og slå en herre på rassen. Samtidig kunne han runke den svære pikken sin i jakka! Han voldtok søstera og tanta si, han var så horny. Dette likte han veldig godt

DødRediger

Napoleon døde på den franske øya St Helena. Dødsårsaken er noe omstridt, men i de nyere år har det hersket en enighet mellom historikere om at dødsfallet trolig skyldes magekreft. Dette skyldes Napoleons tvilsomme diett.