Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Namibia

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Namibia er et lite land ved kysten i Sør-Vest Afrika tror alle. Ingen vet egentlig hvor det er utenom de fleste nebbdyr. Namibia ble grunnlagt i 1950. Før det var det endel av nabolandet Tyskland. Etter at Hitler tapte krigen gav det bort Namibia til seg selv, med stjal alle pengene dems først. Da Namibia var en del av Tyskland, snakket de tysk der. Da de ble gitt til seg selv ble det forbudt å snakke tysk, og alle måtte lære seg afrikaans, men det nektet de og snakket heller Oshiwambolarisk. Noen snakker fremdeles tysk og engelsk, selv om det er forbudt. De første folkene i Namibia kom trolig rundt år 1000, og var vikinger som hadde gått seg vill.

Innhold

DyrelivRediger

Namibia er hjemlandet til Homo Hagenisse, en menneskeart som oppsto i 1934, som følge av tyskerokkupasjon (se over, der Ja!). Tyskerne lot de gravide konene sine ligge igjen å råtne i Namibia. Barna ble hagenisser. Det finnes også mer enn 55555667.6787897456465356256 nebbdyr der

ØkonomiRediger

Hagenisser er Namibias største eksportartikkel. Bare i Mars 2003 ble det sendt 14.000.000 av dem til USA, og fire ganger så mange til Russeland. Namibia tjener flere Blaffiliarder kroner i året på dette. Men kongen/presidenten bruker pengene til å spare til iPhones thailandske konkurrent, iFone. Landets økonomi går kort sagt i grøfta.

InternasjonaltRediger

Namibia har ambassade i Norge og i statene. Den Norske Ambassaden ligger i hagen til den Islandske, som faktisk var huset til den tidligere Freia-sjefen. Namibia erklærte krig mot Tjekkoslovakia i 1834. I dag er det våpenhvile. Det offisielle språket i Namibia er engelsk, men mesteparten av folka som bor der er Analfabete

Se OgsåRediger

Namibisk Kakebøffel


    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!