Mushroom Kingdom

Mushroom Kingdom
Stedet bebodd av en haug med soppehuer
Mushroom Kingdom har ikke flagg Mushroom Kingdom har ikke våpenskjold
Hovedsteder Spisestuen til prinsessen
Største byer Mushroom City
Innbyggertall 12 540 soppehuer, 23 374 sinte sopper og 17 223 skilpadder
Offisielle språk Skriking, hvining etc.
Styreform Fleksibelt diktatur
Prinsesse: Fersken
Prinsesseredder: Mario
Selvstendighet Litt sånn av og på
Avhengig av Sopp
Uavhengig av Gaffateip
Valuta Runde greier som skinner
Tidssone +25
Nasjonaldag Dagen øya steg opp fra havet
Landkode MUK
Toppnivådomene .shroom
Nasjonalsang:
«"du du du du du du duu"»

«These mushroom people are cute.»

- Amerikansk turist om soppehuene

«MINE!»

- Bowser om Mushroom Kingdom

Mushroom Kingdom er et kongerike lokalisert i Stillehavet. Det er kjent for sitt overflod av sopp, og topper det hele med å bli styrt av en korrupt fersken som må passes på av to italienske rørleggere 24/7.

GeografiRediger

Mushroom Kingdom er en stor øy, relativt langt vekk fra andre nasjoner. Avgrensingen fra andre verdensdeler gjør at landet innehaver mange unike dyrearter man ikke finner andre steder i verden, som kråkeboller med sugekoppbein og flygende muldvarper. Avstanden fra resten av verden er også grunnen til at innbyggerne på øya har utviklet sopper på hodene sine over tid. Her har planter en tendens til å ha både øyne og munn, noe mange turister synes er litt creepy.

Mushroom Kingdom er mest kjent for omgivelsene med mye sopp, men det finnes tydeligvis andre biomer også i landet. Bare ikke spør meg om hvordan soppehuene klarer å stå i bare vest og bleie midt i en snøstorm uten å fryse.

NæringslivRediger

Mushroom Kingdoms største industri er turisme. Øya har flere kjente landemerker å by på, som f.eks. slottet og Det Store Soppfjell. Den største turistattraksjonen er spøkelseshuset i sentrum av Mushroom City, regnet som verdens skumleste spøkelseshus med tanke på at det innehaver en Mario-etende ål og et piano med tenner.

Ellers er Mushroom Kingdom verdensledende i eksport av en spesifikk rød sopp med hvite prikker som de visstnok mener er spiselig.