Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Moria

Moria er verdens største land, både i areal og folketall. det ligger midt mellom Vatikanstaten, Soria, Russland og Pappa Ny Guyana. De er veldig religiøse, og guden deres heter Arnfrid Bøtta Gråtte Husflid Fjandinn Thorogodin Stargate Homer Jay Simpson Bertulf Ørn-og-ulv-ruler-og-sauer-skall-bli-spist, men siden han har så langt navn blir han ofte kalt "Han Der Oppe" eller "En herre med makt".

Moria og Soria deler et landområde, de har bestemt seg for å bygge et hus med en altfor dyr kiosk og to ganske store TVer på hele området, huset blir kalt "Soria Moria" og ligger ved Thorsov i Oslo, dette huset blir ofte omtalt som en kino, og det er nettop det det er.

Landet har en liste over terrorister/terrorgrupper som ikke anerkjenner dem som et eget land:

George Walker Bush eller Georg Vandrer Busk som han heter på det lokale språket som kan minne om Norsk, dette er den eneste terroristen som er på lista fordi han er den eneste som ikke støtter landets diktator som styrer med en blanding av kommunisme og anarki.

Landet har en ti-barnspolitikk som er det helt motsatte av kinas et-barnspolitikk, alle kvinner som ikke har født ti barn innen de har fylt 40 blir sendt på en fødeskole for å lære å få barn.