Minni Mus

Minni Mus (68), også kjent som "Den toppløse musen", er en liten dame som bor i Andeby som alltid spiser sjokolade. Du kjenner hun kanskje som den søte lille musen med sløyfe i håret fra forskjellige tegneserier, men det mange ikke vet er at hun har en hemmelig identitet. Hun er også den onde Fanminni. Ellers elsker hun å strikke og se seg selv i speilet. Hennes foreldre er Ina og Henrik Mus. Minni ble født da foreldrene var på ferie i London i 1921, i London Eye, som er et stort pariserhjul i London. Ina mus, som altså var føderen fikk så vondt at hun valgte å ta selvmord. Hun ventet til de var helt på toppen, så hoppet hun ut. Minni var halvveis ute på veien ned, men da de landet sklei hun helt ut. Dessverre for ina hadde hun uflaks den dagen, og overlevde med smerten. Om du ser nøye bak på baken til minni har hun et lite arr rett ved sprekken, og det er altså fra den gangen.

KLÆRRediger

Hun bruker noen ganger skjørt og bluse, men oftest bruker hun bare skjørt. aller oftest bruker hun miniskjørtkjoler. For øyeblikket er hun gift med Mikke Mus, den berømte lommebok tyven,(også kjent som lommemannen) men hun har også vært gift med bryteren "Den Nakne Anden" Donald Duck. Minni er utdannet modell, men hun latet som om hun var sykepleier under krigen mellom Andeby og resten av verden fra 1939 til 1945. I skjul bruker hun å gå på Medium:strippeklubber på frdager, da velger hun å gå naken.

HISTORIERediger

I Medium:1926 døde foreldrene av AIDS, og Minni fikk ansvaret for nitten mindreårige småsøsken. Nå jobber hun som trommis i et band Mikke har startet, og søsknene er også med, selvom den eldste bare er 2 år gammel, og de yngste 11. Minni giftet seg med Mikke mus da henne ble 45 år, og helt siden da har de vært gift, men det sies at hun har vært utro med Josef Stalin, men dette sies bare å være et rykte.

Minni jobber samtidig på et gamlehjem i Sveits sammen med sin adoptiv oldefar, Åge Skeivklubbe mus, Åge døde i en ung alder, men sies ble født på nytt, dette er vanlig som skjer i Anneby

Minni liker å ri på islandshester men er redd for vanlige hester og muser