Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Mette-Marit av Norge

Dette er en praktfull sørlandsjente som virkelig har gjort seg fortjent til rollen som den utkårede til Norges neste regent. Litt for glad i høy kølle under oppveksten riktignok, og slett ikke uinteressert i en frisk blås i ny og ne. Men barnesykdommene til tross: Hun gjør et fantastisk inntrykk som Norges nye annendame.

Mette Marit er en kulturell sensasjon. Hennes enorme engasjement for norske kunstnere vil gi henne et ettermæle a'la Jeanne D'arc. Hennes lidenskap for film er velkjent - særlig de som egner seg best i de sene nattetimer og som vanligvis er underlagt streng sensur om de vises på ordinære tv-kanaler. Det eksisterer visstnok godbiter av filmer hvor hun selv har alt annet enn biroller. Hun er nå sin svigermors aller beste venn og mentor. Dette skyldes nok en felles interesse for lange turer i den norske fjellheimen i herlig kokainrus! Mette Marit har for øvrig nylig fattet stor interesse for sine barn. Det sies at hun allerede har lært seg navnene deres og at hun også har pugget bursdagene; de sitter nå som et skudd!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.