Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Meitemark

GenereltRediger

Meitemark er ekle vesen som kravler rundt under jorden på sin lete etter rottene menneskerester - også kalt jord. De spiser små skapninger som lever der nede sammen med dem og kompost - noe som gjør kompost til en dårlig ting. Folk sier at meitemarken ikke har øyne, noe vi alle vet at er umulig. Meitemarkens øyne sitter bakerst på halen, og dette er for øyeblikket den eneste skapningen med usynlige øyne. Dette forskes vidre på, men under ukjente tilstander.

Størrelsen på markene varierer svært mye, men de fleste er lengere enn en meter. Dette ble bevist under et meitemark-angrep på Mars, det som trolig utslettet livet på planeten. Forhåpentligvis vil ikke dette skje med Jorda. De største meitemarkene er trolig usynlige, ettersom de fleste av de menneskene har sett er ganske så små og tilsynelatende harmløse. Men etter vert vokser de kjempe store og blir livs farlige. Så pass på!

BrukRediger

Noen putter meitemark i hagen for å få bedre jord. Disse personene er oftest gærne og har mentale problemer. Meitemark er agn, ikke noe slags kjærledyr. Noen av dem blir skjemt bort av skitne småunger som lager "Markhoteller" i hagen. Disse ungenes foreldre rådes til å ta dem til psykolog. Vel, med mindre hotellene deres er mindre enn 4-stjerners. Da får marken som fortjent. Mark skal som nevnt brukes til fisking, som det imidlertid også blir. Fiskemat er fiskemat, og fiskemat er mark. Vi har til nå ikke funnet noen måte å fiske med disse gigantiske usynlige meitemarkene, men forskere har bevist at de vil være en god agn. Kubjejelle

«Jo større, jo bedre!»

- Professor ved UFM (Universitetet for meitemark) om bruk som agn.

Meitemarker blir ofte også kuttet i to og observert til de dør. Dette gjøres ofte av meitemarkens verste fiende: Barn.

OBS!Rediger

Meitemarker har til nå holdt en lav profil, men hold øynene åpne. Disse beistene er farlige!