«Månen» er et begrep ofte brukt på den store osten på himmelen som er mest synlig på kvelden og natten. Den er synlig over hele jorda[dokumentasjon mangler], bortsett fra når det er tåkete, regn eller overskyet. Den kan ha flere farger, deriblant hvit, gul, oransje og (i veldig sjeldne tilfeller) rød. Forskere er enig om at månen må bestå av hvitost, mest på grunn av fargen. Ingen har noensinne smakt på månen, men Negl Sterk arm har vært der før med Buzzzzzzzz Aldrin. Mange har prøvd å etterligne månen med å lage store, runde oster med mange hull. Problemet med disse er at de endte opp med å lukte svært vondt, og svært få liker smaken. Det sies at planen til Elon Musk om å dra til Mars, egentlig er en dekkhistorie for å smake månen. Månen er noe Erik Thorstvedt er godt kjent med.

Månens oppbygningRediger

Månen har et tynt lag av bittesmå, tørre ostepartikler (jarlsberg), ofte kalt roquefore. Osten er ofte misforstått som sand, rundt de fastere lagene under. Kjernen består av flytene ost, før den blir hardere og har mer hull jo lenger ut mot overflaten man kommer. «Kraterne» er en blanding av hullene på osten og steder der andre ostroider har truffet den. månen skifter form fordi sola kommer og eter litt av osten. Månen er en veldig kul hårsveis så neste gand du skal klippe deg må du si at du vil ha måne. Månen vil snart starte og bli muggen. Månen er også lagd av ost, av den typen Jarlsberg. Månen hjalp sola med å lage ridderost

Månen er en ost med lamaer og hvalrosser på!

Nyere teorier om månenRediger

Statsministeren i 2021, Erna Solberg eller Erna Jerna, uttalte: "Selv om de fleste forskere påstår at månen er ost vil jeg si til mine medborgere at månen med et stort potensiale ikke finnes, etter jeg drakk Solberg saft kunne jeg bekrefte at keiseren Mikkaprikk i legoland sendte meg dokumenter som bekreftet denne påstanden." Etter dette har flere forskere stilt seg spørsmål som for dem til å klø dem i øret. Halvparten av forskere som støtter denne teorien, regner med at Kina har lagd et stort hologram lurte befolkningen til å bruke tid og krefter på reise dit ettersom månelandingen aldri skjedde. Man ser for seg at Kina ønsker Norge, Legoland og Amerika til å bruke krefter på dette slik at Kina kan ruste opp til krig. LAMA!