Strek.jpg The Strekman was here.

Denne artikkelen har blitt maltraktert av selveste Strekmannen. Dette er en stor ære for både Ikkepedia, og artikkelens forfatter.


Luft er en ting menneskene/dyr/fisk ikke klarer seg uten. Luft inneholder helium, kalkunpølse, hydrogen, neon, litium, intetatomer, kjemi, ultrafiolett lys og luftwaffel. Alle disse tingene er lette ting, og det er derfor luften kan fly. Menneskene/dyr/fisk kan ikke klare seg uten luft fordi de dør hvis de ikke får luft på grunn av luftmangel. Når et menneske/dyr/fisk ikke får luft, vil kroppens grønne lunger ikke lenger pumpe nok til å føre traffikken gjennom blodårene og inn til hjertet, for deretter bli fraktet med tog opp til hjernen og ut til de andre muskelene og forstedene i kroppen.

AnvendelsesområderRediger

Luft brukes til å produsere en lang rekke teknologiske nyvinninger som f.eks luftputer (benyttes i spesielle båter som kalles luftputebåter), luftlommer, lufthavner (også kalt flyplass), lufteluker (brukes til å lufte ugress), luftfiltre, luftslott, luftfuktere, luftsluser, vakuum, lufttubaer, lufteturer og luftgitarer for å nevne noen av de vanligste.

Tips

Hvis ikke Chuck Norris blir fjernet fra artikkelen skal jeg kaldkvæle fjortissen som skrev den!

Dette slapp denne tipseren å gjøre.

Luftens oppstandelseRediger

Luften ble oppfunnetdaget av ingen andre en Chuck Norris Ikke tallet 4! Chuck Norris Ikke tallet 4 fant på 1200-tallet ut hvorfor alt levende rundt han/hun/det/den ikke var så levende lenger. Det manglet noe... LUFT! Han/hun/det/den tok en prøve av det og dro til labriatoriet sitt på kongens måne Østlandet og fant opp studerte det nøye. Han/hun/det/den kalte det "luft" og estimerte med at "luft er nødvendig for alle mennesker/dyr/fisk".