Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Denne artikkelen omhandler byen Liverpool i England. Fotballaget i byen heter Liverpool FC(eller som det het før: live to pul) Hvis du mener at du vet noe som helst om fotball og absolutt må kommentere fotballklubben Liverpool FC så gjør det der! Ikke her!
A Liverpudlian Druid ritual in full swing.

«Er det Liverpool eller Trondheim det er bilde av??»

- en eller annen anonym som ikke likte bildet.

«OMFG! Jeg Hater Liverpool fordi liverpool suger..... by»

- utdrag fra Titten Tei og Bob Dylans Gull Gruve

«Jeg elsker manchester det er det beste laget i verden.»

- utdrag fra Titten Tei og Bob Dylans julebord (det sies mye dumt på julebord)

Liverpool er også kjent for stygge romper, du lurer kanje på hvorfor det er fordi de spiller uten bukser de er nemlig for dumme til å få mer en en fot ned i sjortsen. Hvis man skal spille mot liverpool må man være beredt på alt for litt ute i første omgang kommer den bæsj-kastende steven gerrard liverpools kaptein i syne. Han kan ikke fotball, men han kan spytte 8km og kaste bæsj så langt øye kan se, som du sikkert skjønner kan han basje når han vil. På fritida må stakkars liverpool tjene nok penger til å betale den bæsj -kastende kapteinen. Da stiller alle opp nakne med frakker og tilbyr moro heter for menn og kvinner ia alle aldre til en billig penge. Liverpool er dårlig!


Liverpool er en nydelig by langt inne i en kullgruve i England. Innerst inne i gruva er det et fotballag, Liverpool FC, som er det eneste byen er kjent for. Bortsett fra Kull og vond lukt. Byens elv, Mersey, er fylt av kull og diverse avfall/eksperimenter. Mersey er forøvrig også byens eneste toalett, og det er en av grunnene til at Liverpool lukter noe så for j*vlig groteskt vondt. Gassmaske er et minimum.

Alle innbyggerne i byen lider av Riise-syndrom

Mikke Mus grunnla byen, derfor kalles innbyggerne for Mickey Mousers . De mest kjente Mickey Mouserne er popgruppa A-ha-ha som ble dannet i 1337 av Morten Harket, Pondus, John Lennon og sist men ikke minst mikkeeeee muuuus


Som man ser på bildet til høyre så er alle som bor i Liverpool innavel