Lillestrøm

«Hallo Lillesand

- Forvirret rockeband på konsert i Lillestrøm

Lillestrøm, bedre kjent som "First Price-Oslo", ble grunnlagt av Rolf Magnus "den eneste" . Han er selvutnevnt Konge i denne enorme landsbyen, rett utenfor Oslo.

Litt om LillestrømRediger

Lillestrøm er en naturskjønn plastikkperle, som ligger godt plassert langs jernbanelinjen mellom Gardermoen og Oslo. I tidligere tider fungerte stedet som et handelssentrum, men etterhvert som Oslo inntok rollen som hovedstad flyttet mye av handelen på seg.

Lillestrøm var i 1962 fraflyttingstruet, og ordføreren på denne tiden reiste derfor til hovedstaden for å be om hjelp. Grunnet overfylte fengsler i hovedstaden ble det bestemt at man skulle opprette en fangekoloni på tettstedet etter modell av Storbritannia. Storbritannia hadde noen år tidligere oppnådd svært gode resultater med utsendelse av straffanger til Australia. I 1964 var Lillestrøm korrigeringsanstalter for annerledestenkende et faktum, og anstaltet var operativt helt frem til høsten 2007, da en skandale rystet anstaltets eget bedriftsfotballag.

− Fra 1972-89 var anstaltet styrt av Dr. M. Engele. Gjennom Engeles mange forsøk på å bevise at krimininalitet var genetisk arvelig, oppnådde byen stor internasjonal oppmerksomhet. Mange av de innsatte i korrigeringsanstaltet fremstod nemlig som svært velfungerende samfunnsborgere, og en del oppnådde også suksess på tettstedets lokale fotballag Lillestrøm SK. Et godt eksempel på den vellykkede integreringen var stopperen Frode "Rødt-kort" Kippe.


I 2007 var det beklageligvis slutt på korrigeringsanstaltet. Daværende trener Tom Nordlie måtte forlate klubben etter at han hadde presset enkelte av spillerene til å delta på spekulative hot-dog-spise konkurranser. Med Nordlie hengende over seg måtte spillerene presse i seg flest mulig Leiv Vidarpølser med tilhørende lumpe på kortest mulig tid. Disse seansene ble filmet, og er i dag tilgjengelig på VHS.


Lillestrøm har ikke mindre enn 2 videregående skoler. Ordføreren så seg nødt til å bygge en mur mellom skolene Lillestrøm vgs og Skedsmo vgs etter at det hadde vært snøballkrig flere ganger mellom skolene.

FotballRediger

Lillestrøm sin lille stolthet er Nils Henrik Andersen....og holder til på Kjeller på Lillestrøm. Hjemmearenaen er Åråsen og har en publikumsrekord på 17 tilskuere som alle var bortesupportere. Dette innkluderte også to fiskere på aveis som skulle fiske gjedde i storsjøen utenfor lillestrøm. Vålerenga spilte sist i toppserien i 1905, men ble tatt for kampfiksing etter at de hadde slått Lyn 17 Mai 1814, det var Vålerenga siste seier mot Lyn, men den ble seieren mistet VIF(verdens idretts fiasko) etter at de ble avslørt for kampfiksing i 1905 som nevnt over. De siste årene har VIF sett for seg en sammenslåing av Fet IL, og budet fr Fet IL skal være en halvannen meter lang gjedde og tre bokser med multer. Styreformann i Vålerenga, Ivar Hoff sa til rikskanalen at det går mot store tider for Idretsforeningen.

Vålerenga sine meritter er seriemesterskap i 1992 for damer i hovedserien, A-laget for herrer var nære en cupseier i 1997, men ble snytt for straffe da Jon Karev dro ned Bjørn Viljegrein inne i feltet.

Kjente spillere for VIF er Tom Lund, Kjetil Røkdal, Morten Sperre, Bjørn Viljegrein, Torstein Treblås, Halltur Trebeinsson og Øyvind Tabholf. Dagens klubbspiller nummer en er Espen Sørgård som har spilt for VIF i 28 år. Frode Kippe er lagets kaptein og Tom Lund er lagets tulling

Vålerenga sin supporterklubb heter Kanarifansen og fikk navnet etter at klubbformann Frank Grønlund var på eksotisk ferie på Kanariøyene.

Supporterklubben sies å ha 19000 medlemmer, men ingen har noen gang hørt eller sett snerten av flere enn de to som står hver helg og vanner blomane på Åråsen. Det er planlagt ny stadion i Lillestrøm i 2068, men det er fortsatt ikke avklart.

Dette er klubben som hater Norges største og beste lag. de har også noen hemma sauer uten bein som ikke klarer en dritt på fotballbanen

lillestrøm er så dritt at hvis du ser på dem så spyr du med en gang de er så skada at når de ser ballen så legger de seg ned og gråter. lillestrøm er så lø at the rock kommer til å løpe naken over banen i de ti neste kampene som ikke er noe problem siden de eneste som ser kampen får betalt og vaner plantene.

Det finnes også leigligheter på åråsen, hvis du flytter dit får du gratis billeter til kamp og 20.000 i uka for å bo der.

Historiske LillestrømlingerRediger

 • Voldemort
 • Chuck Norris vil gjerne være Lillestrømling, men er ikke det.
 • Satan eller Gamle-Erik som han blir kalt på folkmunne i fetsund på fredagen
 • Gordon Ramsay er født og oppvokst på Vigernes
 • Rottenikken

Innbyggerne i LillestrømRediger

Innbyggerne i Lillestrøm er regnet for å være svært hardbarkede. Det blir man av å gå på planker og sage tømmer i mangfoldige år. Lillestrømlinger lar seg ikke pille på nesa, i motsetning til folk som bor i andre deler av Norge. Hvis skal ikke nevne navn, men de fleste har vel hørt om bærum... Et eksempel på dette er den kjente Lillestrømlingen Ole L. Strøm, som dro på saga (Lillestrømsk for Jobb) og fikk høyre arm, venstre ben og halve hodet sagd av i en løpsk tømmersag. Han var tilbake på arbe dagen etter, og gjorde attpåtil arbeid for to.

Lillestrøm By-teorienRediger

på å hindre Lillestrøms vekst. Det eneste det har ført til er at flere ignorante sjeler som før i tiden ikke visste om stedet, eller noen andre steder som ikke har bystatus for den saks skyld, kom dit og bosatte seg. Lillestrømlinger er generelt mot bystatus, og alt det fører med seg.

i Bergen var det ingen igjen etter 2, verdenskrig. byen var helt tom

Bygninger og MonumenterRediger

Lillestrømlinger har en sterk forkjærlighet for gamle trehus. Trehus er den edleste av alle byggeformer. Til tross for dette er også Kjeller Flyplass, like i utkanten av det stolte stedet, et viktig monument. Den er, og vil alltid være et sikkert bevis på at Lillestrømlinger er bedre enn alle, og ikke lar seg true, ikke en gang av de største og best organiserte militære makter. Flyplassen er forøvrig tilholdsted for en mengde mennesker som fortsatt ikke har forstått at fly til stadighet faller opp ved motorstopp.

Likevel har diverse skitne og urene bygninger sneket seg inn i den ellers praktfulle arkitekturen. Gode eksempler på dette er Norges Varemesse, og Steen&Strøm(noe Lillestrømlinger kaller City). Disse to regnes av de lokale som selve bildet på de storbytendensene som truer med å sluke stedet.

Det første som møter deg når du kommer til Lillestrøm, er en stor vegg, hvor det er malt "LSK" logo på hele veggen. Dette er også den mest utskjelte arkitekturen i Lillestrøm. En annen kjent bygning er lokalene til Solheimshagen Restaurant, sentrum for Mafia-virksomheten i Lillestrøm, i tett tilknytning til Nittedalsgata 3 Vest, der eierne og mafiasjefene holder til i tredje etasje under skalkeskjul av å være deltidsstudenter/deltidsarbeidere i diverse andre virksomheter, både innen dagligvare og sikkerhet, samt avfallshåndtering. Mellom leiligheten og restauranten er det en underjordisk gang 1200 meter under bakkenivå, der geskjeften styres med jernhånd og tung påvirkning av alkohol. William Shatner er også innblandet i dette.


OksefjelletRediger

Uansett om Oksefjellet tilhører Lillestrøm eller ikke, tilhører det Lillestrøm. Lillestrømlingene har brukt Oksefjellet til å trene opp okser til å gjøre Hva De Vil. Derfor er det svært farlig for andre enn Lillestrømlinger å gå på Oksefjellet. Det store, mektige fjellet ble bygget av en ukjent Lillestrømling rundt år 0, og siden har det stått der. Det har overlevd en rekke attack fra utsiden:

 • I 1888 forsøkte Kongen av Bullshit å sprenge Oksefjellet i filler, men det gikk ikke fordi Oksefjellet er lagd av stein.
 • Tidlig på 1900-tallet forsøkte Europris å bygge en butikk på Oksefjellet. Ville okser skrinla prosjektet.
 • Like etter 2. verdenskrig skylte en kraftig haglskur over fjellet.
 • Det gikk også lenge rykter om at det var HER Hitler tok livet sitt. Disse ryktene ble straks avkreftet av tyske statsmenn. (Men alle ekte lillestrømlinger vet at dette er sant)
 • Det sies at Oksefjellet kan sees fra månen, på lik linje som den kinesiske mur.
 • Det er lite strøm.

− Pr. dags dato er Oksefjellet et fredelig og svært vakkert naturområde, som også blir brukt som militær base. Det har aldri blitt funnet noen spor etter 2. verdenskrig, som nesten utelukkende ble utkjempet på fjellet. Det eneste unntaket er da en liten gutt fant et automatvåpen å begynte pepre barnehagevennene sine med løsskudd. Ingen ble skadet, bortsett fra gutten selv som ble dyttet utfor en klippe av rekylen og fikk noen skrubbsår på høyre kne.

Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!