Lampeskjerm

Lampeskjerm i ungdomsalderen (Her ser vi en lampeskjerm i ungdomsalderen, du kan allerede se den enorme størrelsen til lampeskjermen)

«Jeg skal skrive en bok om disse»

- Henrik Ibsen om Lampeskjermer

«Eg møtte ein av disse ei gong»

- Ivar Aasen om Lampeskjermer

«Jæv** stygge dyr»

- Tom Nordlie om Lampeskjermer

«Han Sponheim'en syntes de derre dyra der er no skikkelig ruskom snusk' heh!»

- Lars Sponheim om Lampeskjermer

«For the safety of the United States of America, we need to destroy theese creeps! .. Fuck, cant see a shit right now »

- George W. Bush om Lampeskjermer

Lampeskjermer er avkommet til Hoppepadden, som finnes i Midtøsten-områdene, og Antarktis. Lampeskjermer er kjent som veldig aggressive men sky dyr. De kan også være veldig farlige, hvis lampeskjermer biter kan de forårsake indre blødninger i penis, og krampe i den øvre delen av den venstre øreflippen. Dette er på grunn av en farlig gift som vi skal komme tilbake på senere.

HistorieRediger

BegynnelseRediger

Lampeskjermer begynte å utvikle seg sent i trias-perioden altså ca. 200 år siden. Da var de mye mindre enn de er nå, som fullvoksne hoppepadder var de bare 2 cm over ryggen. Dagens lampeskjermer blir født 3 cm over ryggen, og som voksne når de største hoppepaddene 1 m og 20 cm over ryggen. Mens årene gikk ble lampeskjermer og hoppepadder rovdyrene i alle slags økosystemer de befant seg i. 63-64 millioner år F.kr. slo meteoren som drepte alle dinosaurene. Men Lampeskjermene overlevde (Selv om hoppepaddene døde) på grunn av en meget spesiell forsvarsmekanikk.

Nå til dagsRediger

Lampeskjermer lever i dag spredt i Midtøsten og på Antarktis. Men noen lampeskjermer søker også asyl i Afrika. Innvandrer-lampeskjermer er kjent for å være spesielt aggressive i Afrika, på grunn av det varme miljøet. I 2006 drepte lampeskjermer 45623 mennesker i Afrika, noe som er dobbelt så mye som nr. 2 på "Mest drepte" lista i Afrika, nemlig Jordbær-basillen. Lampeskjermer er ikke utrydningstruet, tvert imot, vi vet i dag at det finnes minst 2 000 000 lampeskjermer rundt omkring i verden.

 
Lampeskjermer av typen blåskjerm fås som tilbehør til Windows

FysikkRediger

Utvendig fysikkRediger

Lampeskjermer er som sagt ca 3 cm over ryggen når de blir født, men når lampeskjermer kommer i ungdomsalderen og nærmer seg hoppepadder, strekker de største vekst-hormon freaksa seg opptil 1m og 10 cm. Lampeskjermer er ganske sterke, og bryr seg veldig om hvordan de ser ut. Derfor kan du ofte se de på shopping, og de kjøper ikke fra fretex for å si det sånn. Muskelbygningen til lampeskjermer er ikke veldig unormal vis du sammenligner med den gjennomsnittlige amerikaner. Hann- og hunnlampeskjermens størrelse er omtrent lik, men ofte er hannen litt større. Den største hunnen som er målt målte 1,16 m over ryggen, mens den største hannen målte 1,22 m. Lampeskjermer har også en utrolig forsvars mekanikk som gjorde at de overlevde meteoritt nedslaget som utslettet dinosaurene. Denne forsvarsmekanikken går ut på at lampeskjermene graver seg ned i jorda og bestiller forbanna mange Bic Mac's sånn at de har føde...

Innvendig fysikkRediger

Den innvendige fysikken til lampeskjermer er meget unormal. Lampeskjermer mangler hjerte, og lever. Istedenfor hjerte har den en slags turbin som fører blodet rundt i kroppen. For at denne turbinen skal virke må lampeskjermene nesten alltid holde seg i bevegelse. Hvorfor lampeskjermer ikke har lever er ukjent. Lampeskjermer har også bare èn lunge. Dette er sannsynligvis fordi lampeskjermer flest er røykevrak, og den andre potensielle lungen ville måtte opereres uansett. Oppe i ganen har lampeskjermer enn giftkjertel. Denne produserer meget farlig gift som de bruker til å jakte med. Denne giften forårsaker indre blødninger i penis, og krampe i den øvre delen av den venstre øreflippen. Noe som får byttet i sjokk pga den mista sitt mest verdifulle, og fordi krampen i den venstre øre flippen er så unormal og freaka at byttet blir meget forvirret og den besvimer sannsynligvis. Etter dette kveler lampeskjermen byttet sitt med flesket. Og spiser det i fred og ro i hiet sitt. Som du kanskje allerede har forstått jakter lampeskjermer som oftest på det maskuline kjønn av en rase. Hjernen til en lampeskjerm er ikke spesielt stor, og man regner med at IQ'en ligger litt lavere enn bobletang sin, men allikevel ett stykke over George W. Bush.

Hiet til en lampeskjermRediger

Lampeskjermer lager tunneler og hi under jordens overflate, vi kaller disse "Husene" for lampofraktorer, opprinnelig fra latin: Fraktictus Lamporius Mongolalalalius. Disse hiene er normalt delt inn i 2 forskjellige rom. Det ene rommet blir brukt som soverom, det andre som stue og kjøkken. I stua finnes det ofte også en kabel-TV. Når lampeskjermer er blitt for store for hiet og har blitt til hoppepadder sender de huset ut på finn.no og that's it.

MatRediger

Som sagt jakter lampeskjermer nesten bare på det maskuline kjønn (Hannkjønn), fordi det er på hannkjønn giften til lampeskjermene virker best. Lampeskjermer jakter normalt på gardiner, mattebøker og jeans. Men kan også spise ting som: Gigabytes, dyrepassere, monker, linjaler, asfalt, og hvis den ikke har andre valg spiser lampeskjermer også Gro Harlem Brundtland. Dette er det lampeskjermene normalt spiser til lunsj, middag, kveldsmat. Til frokost pleier lampeskjermene og spise arbeiderparti politikere.

AlderRediger

Lampeskjermens (Hoppepadders) alder er veldig variabel. Alderen til disse meget spesielle dyrene varierer sterkt i forhold til størrelse, styrke og kondis. Hvis den er stor vil den sannsynligvis ikke bli spesielt gammel fordi den ikke klarer å drasse meg seg alt flesket. Styrke er viktig for lampeskjermer fordi de må bevege seg for å overleve. Også kondis er viktig i denne sammenheng. Hvis lampeskjermer har disse kriteriene regner forskere med at de eldste kan regne med å blir ca. 35 år gamle. Men gjennomsnitts alderen regner man med at ligger mellom 20-28 år. Lampeskjermens alder blir ikke påvirket av kjønnet.