Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Kylling
En ung kylling som kysser sin mye yngre bror.
En ung kylling som kysser sin mye yngre bror.
Vitenskapelig(e)
navn:
Feigus Feigus
Norsk(e) navn: Kylling
Hører til: Fugler, Mennesker
Antall arter: Ikke kartlagt
Habitat: Der de ikke bør være
Utbredelse: Mange steder
Delgrupper:

«Hvis noe ser ut som kylling, smaker som kylling, og lager kyllinglyder - men jeg sier det er biff, DA er det biff!!»

- Finn Strand om Kylling

«Nei!»

- Hank Von Helvete om Finn Strands utalelse om Kyllingen

Kyllinger er det nærmeste vi kommer drager i moderne tid. De er fem meter høye, spruter napalm og liker å jage små, feite sofaslitere. Hannkyllinger kan også ved vårtider dekke enhver trussel i et slags selvlysende, seigt sekret. Kyllinger eksisterer i et begrenset antall, men er langt ifra utryddingstruet. Hele Norge tror også på at kyllinger tar over verden i 2017 2019. De starter i Tyskland


De foretrekker politikere i særklasse til frokost, Mikke Mus til middag og tilslørte lærere til kvelds. (må ikke forveksles med tilslørte bondegriser).

Mennesket har så langt ikke evnet til å bli kvitt disse mektige dødsbringerne. Kyllinger kan nemlig forkle seg som mennesker, noe som gjør dem uhyre vanskelig å spore. Men regjeringen har nå en rekke mistenkte:

Forhåpentligvis vil disse lede politiet til kyllingenes hovedkvarter, slik at vi kan bli kvitt denne morbide trusselen, en gang for alle.

Kyllingene er noen fæle skapninger fra rommet. De starter sitt liv som ett egg med fjes, som blir kallet for Dr. Eggmann