Det moderne samfunn gjennspeiler seg i denne geniale oppfinnelsen.

Koppen er kanskje vår tids viktigste redskap. Uten Kopp ville menneskeheten sannsynligvis vært misnt tre uker senere i evulusjonen. Derfor er det viktig at vi forteller videre til andre om hva Kopp er, hvor den kommer fra, og hva man kan bruke den til. Dette er vår eneste sjanse til å redde framtiden fra dommedag. Eller noe...

Kopp-faktaRediger

En kopp er et passe stort elektrisk apparat som hjelper til med små ting i hverdagen. Koppen kan vaske for deg, barbere deg og brukes til å kommunisere med familie langt borte. Koppen har blitt forbedret mange ganger over historien, og i dag kan man bruke koppen to dager i strekk før du må lade den på nytt! Apple sier at neste års kopp-modell vil kunne ha opptil 30 GB, 3.56 flashdrive og VCF-TYR med 100 Lh i sekundet! Koppen er fortsatt langt fra perfekt, da Sony Ericsson sier de i framtiden vil komme med en handholdt kopp.

Koppens historieRediger

Koppen ble oppfunnet av Ghrum, en hulemann fra steinalderen. Hans problem var å kunne ”bæsje og tisse” uten å måtte grise til hele hulen sin. Han kom derfor opp med Kopp, en renslig og effektiv løsning på problemet. Koppen ble lenge brukt til dette, men da Svenskene kom til jorda tok Koppen en ny vei. I denne tiden var det nemlig svært populært å lure svensker til å gjøre dumme ting. En av de dumme tingene svenskene ble lurt til var å putte Koppen på hodet. De gjorde dette fordi en ukjent person sa det ville kurere kreft. Ved et under syntes folk at dette så bra ut, og derfor ble det en meget populær hattemote som regjerte i nesten 1000 år. Folk brukte mye av tiden sin på og speasilisere Koppen sin så den ble unik. Da en person begynte å lime tegneserier og morsomme bilder på Koppen sin, fulgte mange denne trenden med å bruke Koppen som et multimedium. Produsentene så sjansen og lanserte kopper som kunne vise tegneserier og noter som man kunne synge for seg selv. Denne retningen ble mer og mer populær, og i dag er Koppen det mest brukte hjelpemiddelet i heimen.


Ting man kan gjøre med en Kopp, eller ting en Kopp kan gjøreRediger

  • Vaske, barbere, dusje, osv…
  • Stå vakt for f. eks. huset, barn, presidenten.
  • Få de siste tegneseriene rett fra bladet.
  • Utrydde dyrearter
  • Male, skrive, komponere, osv..
  • Ta bilder, filme, kjøre, bråke.
  • Flashe og brife med den
  • Planlegge onde planer om verdensherredømmet.

Dødsfall grunnet KoppRediger

Uheldigvis bringer ikke Koppen bare lykke og glede. Det finnes tilfeller der mennesker må ofre livet sitt for kopp. Her er tre av dem.

Elektrosjokk-døden: Det er registrert over 100 dødsfall der dumme mennesker av en merkelig grunn putter væske i koppene, og deretter dør av elektrisk sjokk. ”Utrolig” nok er 95 % av ofrene svensker. Man skal være svært heldig for å overleve dette.

Kunkies: Rundt 40 mennesker har dødd av overdreven bruk av Kopp. Disse kalles gjerne ”Kunkies”, og er avhengige av Koppen. Det finnes hjelp med å bli avennet Kopp, og hvis DU er avhengig, besøk gjerne nettsiden www.helping-kunkies.org (nettsiden kan være nede for øyeblikket). Mange Kunkies har gått til saksmål mot Kopp-produsenter, men få seiere er det å rapportere om.

Gal Kopp: En svært sjelden dødsårsak grunnet Kopp er tilfellet der Koppen har blitt gal og drept sin eier. En Kopp på ville veier er svært farlig, så hvis din Kopp blir gal eller om du ser en gal kopp, vennligst ring hæren på 20 (linjen kan være nede for øyeblikket). Bare to mennesker har blitt drept av sin eller noen andres kopp, men antall gale kopper per år er ca 15.,