Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Konspirasjon

Velkommen PX23Z-1553, vi har ventet på deg. Husker du ikke? Det var du som kom til oss.

Ta deg god tid til å lese hele artikkelen. Slapp av i skuldre og pust rolige, dype åndedrag. Pust. Sånn ja. Vær helt slapp.

Du vil nå få en oppdatering av hva konspirasjon er.


lydig adlyd vær lydig adlyd vær


En konspirasjon (av verbet hysj) betyr det samme som eksisterer ikke, går riktig for seg eller kan bety bra og redelig spill. Vanlige misoppfatninger av konspirasjon er som turmat i Konspi-fjellene, et lurt smil fra naboen, parkeringsbøter, datavirus, bestandig havne bakerst når man steller seg i kø, grønne alger, lav inntekt og en hemmelig organisering bak redelige menneskers rygg med sikte på langsiktig utnyttelse og husk og pust - sånn ja - slapp helt av. Vi skal nå telle baklengs fra ti

ni, åtte, pust, seks, lukk, fire, tre, to, øyne


[fnord install: six hour brainwash; max deflux; engage]

vasker ... vennligst vent


Innhold

HistorikkRediger

I riktig gamle damer fantes livmorkaker injisert med klorholdig kamferdrops. Etter en inkubasjonstid på 13 fullmåner utviklet kakene (de som ikke ble spist) seg til misfostre. De gamle damene forsøkte som best å skjule misfostrene og byttet dem (i skjul) med politikerbarn. Barna vokste opp og fant hverandre på politiske partimøter verden over. Der fant de ut, etter samtaler med mamma, at de skulle starte onde sekter for å suge livskraften ut av ærlige borgere. Da dette ble oppdaget ble CIA opprettet for første gang.

[fnord check: sterk kløe på armen; registrer; end check]

Etter en lang og iherdig krigføring lykkes det å ta knekken på en av lederne, kjent som J.F.Kennedy. Krigen fortsatte helt frem til 2001 da hovedkvarteret i N.Y. ble slettet med jorden. I dag eksisterer ingen igjen. All konspirasjon er borte. Verden er trygg. For å bevare det sånn må du gjøre følgende.

Preventive tiltakRediger

  • Ha litt ekstra klor i drikkevannet. På den måten opprettholdes en viss resistens mot misdannelser i genet U-951 (konspirasjonsgenet).
  • Still få spørsmål. Myndighetene jobber på alle områder for at friheten i verden skal bevares. For å hjelpe dem lønner det seg å ikke stille spørsmål. Dette tar opp viktig tid de kan bruke på andre langt viktigere ting.
  • Besøk pornosider på nettet. Den siste teknologien mot konspirasjon blir lastet direkte ned på datamaskinen. Denne teknologien bør oppdateres daglig.
  • Kjøp tobakk og alkohol. 66,6% av beløpet går til forskning mot konspirasjon. Spør deg selv: Holder det virkelig med tre pakker røyk?
  • Tro på alt du leser, men ikke les så mye. Se heller TV.


Kjennetegn og faresonerRediger

Produkter merket "økologisk". Fornybar energi. Iderettsklubber og treningssentere.

Lagt til overvåkningslistenRediger

Siden «Konspirasjon» er lagt til overvåkningslisten. Fremtidige endringer til denne siden og den tilhørende diskusjonssiden blir lagret her, og siden vil fremstå uthevet i listen over de siste endringene for å gjøre det lettere å finne eventuelle avhoppere og andre skyldige.

Se ogsåRediger