Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Kongen

Kongen, eller "Kongen", er den viktigste, mektigste og flinkeste personen i Norge. Han har eksistert helt siden nasjonens spede begynnelse i år 872, da han gikk under navnet "Harald Hårfagre" og samlet Norge til ett rike. I dag er han skallet, og har derfor fjernet "Hårfagre" fra navnet sitt. Nå heter han bare "Kong Harald". Han har i det hele tatt gått under nokså mange navn, som f.eks. "Kong Olav" og "Kong Haakon", og det spørs vel om han ikke var på sitt mest populære da han gikk under navnet "Kong Olav".


Rykter og hemmelighetskremmeriRediger

De fleste nordmenn mistenker nok at det ikke dreier eg om kun én person som har vært konge siden år 872, men at det snarere dreier seg om at sønn etterfølger sønn, men at hver generasjon lurer folket ved å kle seg i det samme kostyme som generasjonen før. Det sies at Kongen på dette viset prøver å opprettholde et bilde av seg selv som udødelig, noe som igjen er med på å skape ærefrykt hos våre fiender på Island og Færøyene. Disse ryktene fikk ytterligere vann på mølla da audio-bevis, publisert av NRK P2 i 1996, indikerte at Kongen snøvlet mye mere som "Kong Harald" enn det han gjorde som "Kong Olav". All informasjon angående Kongens riktige identitet er imidlertid hemmelighetstemplet av Den Norske Stat, og innerst inne syns nok det norske folk at det er like greit.

En annen teori påstår at Kongen rett og slett er en "Nephilim" fra Bibelen (oversatt med "Kjempe" på norsk), noe som forklarer både hans lange levealder og hans spisse nesegrev. Hva en Nephilim virkelig er eksisterer det riktignok mye debatt rundt, men det sies at det er en utenomjordisk reptiloid rase som har levd på jorden siden før menneskene.


TriviaRediger

  • Kongen har en tam ulv som er veldig smart og kan fange skurker om det skulle være nødvendig.
  • Kongen foretrekker Honey Corn til frokost.
  • Det sies at Kongen er litt av en rengjøringsekspert, noe som kom tydelig frem da han lyktes i å fjerne en rødvinsflekk fra underbuksa til Per Borten.
  • Kongens personlige rekord i høydehopp er 1,23 meter.
  • Kongen gjorde sin debut som skuespiller i filmen Schindlers liste, hvor han spilte en liten jente i rød kjole.