Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Klanen

«I am in the Klan!!!!!!!»

- Jack Bauer om Klanen

Hopp sann! Kanskje du lette etter Ku Klux Klan? Eller kanskje ikke. Jeg er ingen tankeleser!

Klanen er Vålerengas firma, som støtter laget uansett, og som møter deg utafor hvis du snakker dritt om enga. Klanen er noen små søte alver som sprer glede, de er en gjeng med røde, hvite og blå feite campingvogn-eiende folk som elsker å mobbe andre fordi de ikke er fra Oslo. Regelen deres er enkel: Er du ikke fra Oslo er du bonde.

Men egentlig er de myke innvendig, de liker bare ikke å bli minnet om det.

Det eneste man kan si som er delvis positivt om disse harryfolka er at de har overaskende store lunger når de kjefter og smeller på alle andre. Neste gang du ser en eller flere vifsupportere er det to forskjellige muligheter for hva man kan gjøre:

  1. Hvis du ser dem mens du er alene: Ta fram mobilen din, gå forbi dem mens du later som du snakker med en venn. Snakk om hvor dårlige de var i forrige kamp og hvordan keeperen deres går i rosa drakt uten å kle det særlig godt.
  2. Hvis du ser dem mens du er med en eller flere venner: Gå sakte forbi dem mens du later som om du visker noen frekke kommentarer om laget til din venn. Etter dette glaner dere på dem en liten stund før dere ler dere skakk i hjel.