Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Kantarell

«Å spise kantarell er som å svelge en vrengt kondom»

- Paven om kantarell

«Jeg liker kantarell jeg!»

- Jan Thomas om kantarell


Kantarellen er en liten gul sopp som bor i de fleste delene av Norske Skog. Kantarellen er grunnen til at Norske Skog går såpass dårlig. Den opptrer som en parasitt, og tapper Norske Skog for energi, pågangsmot og kaffe til de ansatte. Norske Skog har på grunn av dette bestukket forfatteren av soppboken "Spiselige sopper" til å plassere kantarell i kategorien velsmakende sopper. Resultatet er selvfølgelig at håpefulle sopplukkere tar med seg kantarell hjem når de er i skogen, for deretter å bli fryktelig skuffet når soppen smaker høgg og hælvette. Alikevel har ikke dette alene vært nok til å stoppe infeksjonen hos Norske Skog, som desverre er i ferd med å drukne i sin egen avføring.

Kantarellinfeksjonen hos Norske Skog oppsto i Januar 2001, da Karl I. Hagen var på besøk. Han ble svett av å gå i alle trappene, og tok derfor av seg sokkene. Soppen spredte seg som en kjønnssykdom på en katolsk konfirmantleir.

Det er i skrivende stund ikke funnet noen effektiv kur for kantarellinfeksjon, men enkeltpersoner trenger ikke bekymre seg. Kantarellen rammer kun større bedrifter, eller viktigperer som Karl I. Hagen.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!