Kambodsja

Kambodsja ligger i det behagelige Nord-Asia. Navnet Kambodsja kommer fra de finske ordene Kamb = Bor, od = i, sdja = katteanus. MacGyver er nåværende president i Kambodsja, men han er selv ikke klar over det; derfor holder landet på å gå i oppløsning. Dermed er han den eneste monark i verden som kan snakke ungarsk.


HistorieRediger

Kambodsja var tidligere under det homofile mangofolket og general Harry Potter og dronning Sonja. Men etter lange kamper klarte Kambodsja å bli et selvstendig katteanus.

I 2018 var Kambodsja og Nord-Korea i krig mot jødedommen og den svarte fugl; dette ble kalt syltetøykrigen, der en milliard kambodsjere, 4 katter, to Teletubbies og 22 lettkledde hester ble drep.

Fra 1200 til 2029 var det streik blant landets kanibaler. Dette førte til forvirring blandt folket og sult blandt de streikende. Kravet til de streikende er ukjent.

IdrettRediger

Svømming er nasjonalsporten. Det er fordi de måtte svømme over lange elver for å kjøpe mat på Rema 100 og ICA. Itilleg til mongodans.

NasjonalrettRediger

Halvstekt ku med stekt/kokt larve. Serveres med gjæret fiskesaus og søt banan-postei.Som desert har de hestefor med en søt leverposteig på.

IndustriRediger

Kambodsja er en av verdens mest velstående land, dette er nok fordi de er verden største eksportør av svampedeodorant og wifi.

    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!