Kakemonsteret

Namnam...

«Sverige? Billige kaker...»

- Kakemonsteret om Sverige sine kaker

«Han tager han tager! Nei han faar aldig nok af kager»

- Jonas Lie om kakemonsteret

«*Slafs*»

- Kakemonstret spiser kaker...

«Jeg var på dass i et knapt minutt. Da jeg kom tilbake til kjøkkenbenken var alle de tjue kakene borte!»

- Nok et tilfeldig Kakemonster-offer

«Hard konkurranse!»

- Bollemusa om konkurransen fra kakemonsteret

«Det går faktisk ann å spise for mye kaker!»

- Hellstrøm om kakemonsteret

«C er for kaker, D er for kaker, E er for kaker......Å er for kaker!»

- Kakemonsteret om kaker

Kakemonsteret er et blått vesen som holder til på Sesam stasjon. Han fremstår kanskje som et skummelt vesen, men han er faktisk bare ute etter kaker. Det er hans rett, og du burde gi ham kaker! Han er også kjent som norsk undertøysmodell, glamourmodell og håndmodell. Man kan høre på lang avstand når han kommer, da han har en forholdsvis gjenkjennbar latter, som lyder som "Hr-hr-hr" eller noe i den duren. Han er et elskbart vesen, som bruker mye av tiden sin på å samle inn penger til stakkars dumme svensker. Han regnes også som et stort forbilde for bergensere, siden han holder seg inne når det regner da pelsen hans suger til seg fuktighet svært lett. Ballongsprekkerkarrieren hans tok en brå slutt da han synes så synd på ballongene at han ikke turte å sprekke dem...

Hvordan bli kvitt kakemonsteretRediger

Kakemonsteret er meget sky, og holder seg for det meste for seg selv, bak skyene. Men når han først viser seg blant vanlige folk kan han virke svært truende og skadelig. Dette er selvfølgelig feil, da han bare er svært avhengig av kaker. Det er bare å gi han en kake, så vil han roe seg. Problemet er at hvis du først gir ham en kake, så vil han komme tilbake etter mer. Sprut litt vann i retning av ham så løper han sin vei, som nevnt ovenfor. Derfor er det lurt å alltid ha en vannpistol eller lignende med seg overalt hvor man går i tilfelle man møter på Kakemonsteret.

Av og til er ikke det en utfordring. Et kakemonster klarer å innse at han er en teobromist. Kakemonsteret som vi kjenner til, valgte å foreta en avvenning som er smart, bortsett fra at den ikke fungerte. Kakemonsteret fikk oppholdstillatelse i Norge da han forklarte formålet med sin immigrasjon. Han skulle kun spise norsk melkesjokolade for å oppnå avstand til sine abstinenser. Dette skar seg, da norsk melkesjokolade ikke er sterkt nok for den type hensikt. Han fikk vite at svensk sjokolade ikke er bedre. Den som er et hakk sterkere, selv den er for sterk. Rykk tilbake til start, men han valgte se en kinofilm med en nær venn, og forstod at det fins verre ting enn abstinenser. Kakemonsteret gikk videre til å bli rådgiver i Maarud, hvorpå hans arbeidsnarkomani brakte aksjeprisen på Orkla halvveis nedover. Kun Kakemonsteret blir kvitt Kakemonsteret.


Denne artikkelen er morsom, men litt kort. Kan du hjelpe Ikkepedia med å utvide den?