Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Kåre Willoch

Kåre Willoch ble født på Vestkanten den 32. februar 1708 og var ved fødselen allerede en gammel mann (115 år gammel). Det er en kjenssak at Kåre ikke har eldes siden 1711, da han grunnet et problem med en tidsmaskin ble tohundre- og fem). Kåre fikk tilnavnet Willoch på grunn av sin ville hårvekst (ville lokker). Snobb som han var og tilhenger av alt som hørtes kontinentaleuropeisk ut, insisterte han på å skrive Willoch i stedet for Villokk.

Bilde av Kåre Willoch etter NM i moskusspising i 1337

Etter en karriere som radioreporter der han blant annet dekket den franske revolusjon, bosatte han seg noen år i USA, der han på grunn av en språklig misforståelse ble kjent som Kaare Wildcock. Han syntes imidlertid landet var for harry og bosatte seg i stedet i Sverige der han ble vokalist i dansebandet Vikingarna. Kåre med håret har gjort det stort innen høvling, samt kokkekunst. I 1540 vant Kåre havregrøtens hevn som han nå er verdenskjent for. Nå lever Kåre et lykkelig liv i Tyskland sammen med sine 67 ildere. Han måler omkretsen av Jerusalem daglig, og trives med det. Kåre Willoch har en fantastisk fot som roterer i lysets hastighet. En dag Kåre gikk tur med 5 ildere, møtte han Bjørn Eidsvåg. De satte seg ned, og diskuterte hva som var best av maling eller øks.

Kåre Willoch ble i 1400-årene gift med den verdenskjente elgkasteren Berit Talg Ulfsen. Berit har kastet elg siden hun var bitteliten. Hennes elgkasterekord er på 3,5 KM.

Kåre Willoch ble tidlig kjent med den anerkjente høvleren Sirkel Arnold. Han møtte Arnold på det hemmelige fjellet i Uganda, der han designet frukt. Kåre aksepterer dørhåndtak daglig sammens med hans gode venn Sirkus John, som vant NM i EM i VM i Thailand i Jerusalem.

Nå har Kåre fast jobb hos Alfred mot øksekasting og svangerskap A/S. Han donerte bort håret sitt til Vladimir Putin, som donerte det videre til Kong Harald, som gav det bort til Kristian Valen.

BokutgivelserRediger

Kåre er også kjent for sine bokutgivelser, som var veldig populere i fjelltidene. I 1950 ble kan løslatt fra fengsel etter å ha glemt innesko på koranskolen. Nå er han 346 år og har 98 sønner, 45 døtere og 6 som ikke greier å besteme seg om de er gutt eller jente. Navnene til disse er: Tobias/Nikoline Willoch, Mats/Grete Willoch, Jonathan/Kristine Willoch, Magnus/Johanne Willoch, Eirik/Britt Willoch og Fanny/Knut Willoch. Han har laget en bok om dette og resten av hans liv(346 åringen som nekter å dø).

  • Kjell Ove På Nye Eventyr - 1795
  • Erotikkens Ignorerte Tempel - 1754
  • Filtrert Samba 2 - 1818
  • Arnt Leker Høvding - 1898
  • Vil Du Sutte På Min kortstokk - 1900
  • Lukten Av Sirkus - 1930
  • Svigersønnen min er fra Palestina - 2009


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.