Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Kåre Willoch

Født: 1708 (da var han 115 år gammel. Det er en kjenssak at Kåre ikke har eldes siden 1711 da han grunnet et problem med en tidsmaskin ble tohundre- og fem)

Bosted: Sverige

Bilde av Kåre Willoch etter NM i moskusspising i 1337

Kåre Willoch også kjent som Kaare Wildcock i USA, er en verdenskjent høvler, som ble tatt for å være kronisk angrepet av folie. I 1540 vant Kåre havregrøtens hevn som han nå er verdenskjent for. Nå lever Kåre et lykkelig liv i tyskland sammen med sine 67 ildere. Han måler omkretsen av Jerusalem daglig, og trives med det. Kåre Willoch har en fantastisk fot som roterer i lysets hastighet. En dag Kåre gikk tur med 5 ildere, møtte han Bjørn Eidsvåg. De satte seg ned, og diskuterte hva som var best av maling eller øks.

Kåre Willoch ble i 1400-årene gift med den verdenskjente elgkasteren Berit Talg Ulfsen. Berit har kastet elg siden hun var bitteliten. Hennes elgkasterekord er på 3,5 KM.

Kåre Willoch ble tidlig kjent med den anerkjente høvleren Sirkel Arnold. Han møtte Arnold på det hemmelige fjellet i Uganda, der han designet frukt. Kåre aksepterer dørhåndtak daglig sammens med hans gode venn Sirkus John, som vant NM i EM i VM i Thailand i Jerusalem.

Nå har Kåre fast jobb hos Alfred mot øksekasting og svangerskap A/S.

BokutgivelserRediger

Kåre er også kjent for sine bokutgivelser, som var veldig populere i fjelltidene. I 1950 ble kan løslatt fra fengsel etter å ha glemt innesko på koranskolen. Nå er han 346 år og har 98 sønner, 45 døtere og 6 som ikke greier å besteme seg om de er gutt eller jente. Navnene til disse er: Tobias/Nikoline Willoch, Mats/Grete Willoch, Jonathan/Kristine Willoch, Magnus/Johanne Willoch, Eirik/Britt Willoch og Fanny/Knut Willoch. Han har laget en bok om dette og resten av hans liv(346 åringen som nekter å dø).

  • Kjell Ove På Nye Eventyr - 1795
  • Erotikkens Ignorerte Tempel - 1754
  • Filtrert Samba 2 - 1818
  • Arnt Leker Høvding - 1898
  • Vil Du Sutte På Min kortstokk - 1900
  • Lukten Av Sirkus - 1930
  • Svigersønnen min er fra Palestina - 2009


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.