Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Juletre

Historien om jesus kristusRediger

En busk vi tar inn i stua, pynter, synger til og opphøyer til gud. At vi tror at treet plutselig får personlighet og kan kommunisere med oss viser det faktum at noen pleier å gå i ring rundt treet og synge "Du grønne glitrende tre, god dag". Dette ville vi selvsagt ikke gjort i et sivilisert samfunn anno 2012 hvis vi ikke trodde at treet kunne høre oss.

Det er også et kjent fenomen at Julenissen ( mullah krekar) kommer og legger farlige gjenstander kalt pakker under treet natt til julaften. De fleste som leser dette, har sikkert fått med seg at det som oftest ikke er flere gaver under treet når man våkner spent på julaften, enn da man la seg spent dagen før.

== Julenissen er en forbanna snikballa, han burde blitt kidnappet og voldtatt av en snikballe! FYREN ER PEDOFIL ==

Julenissen er galRediger

Om man ikke vanner juletreet ofte nok, dør det logisk nok ganske kort tid og drysser deretter barnåler utover hele stuegulvet ditt. Dette resulterer i at man trakker på barnålene og drar dem med seg rundt i hele huset og trakker på dem overalt i stedet for bare i stuen.

Juletreet er som oftest vårt kjente og kjære Grantre. Dette drysser veldig fort uten daglig inntak av fresht vann eller Julebrus. Det forkommer også at folk drar med seg "edelgranen" for den skal visst ikke drysse. Greit, den drysser ikke like mye, men litt så.

Konklusjon:Vil du ha et juletre som ikke drysset, kjøp et i plast eller la være!