Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Ikkenytt:Mannen som forsvant

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. september 2020 nøyaktig klokka 19:10

13 februar 2018 


Mannen som forsvantRediger

Mandag den 31. september ble en mann observert subbende avgårde over gulvet i et hjem i Sannidal. Mannen er fra Skottland, og av meget høy fettprosent. Når han passerer kjøkkenet og subber inn i stua, begynner gulvet å riste, og mannen forsvinner ned gjennom parketten. Mannen er siden ikke sett, og er savnet av familien.

Dypt savnet

“Vi savner han dypt, og tapet av han er ubeskrivelig stort.” Sier hans søster på 94 år, mens hun gnir seg på håndleddet. Hun har tydelig tørr hud. “Men vi må prøve å leve videre” tilføyer nevøen Arnfred, mens han skrur av korken på fuktighetskremen og smører inn håndleddene til moren.

Leteaksjoner

Politiet har satt i gang leteaksjoner, og mange frivillige har meldt seg til å hjelpe til, men mannen ser ut til å være forsvunnet i det blå. “Vi har letet overalt, men har til nå ikke funnet et eneste spor. Personlig begynner jeg å tvile.” Sier politimann Pelle fra Helle-politidistrikt. Har dere letet under gulvet på huset enda? “Eh, nei. Eller det kan jeg desverre ikke svare på.” Politiet har kjøpt inn radioantenner fra Russland i håp om å fange inn signaler mannen eventuelt vil sende ut. Antennene kan ta inn både Dab og Dab +.

Innbyggerne i Sannidal krysser fingrene for at den feite mannen er i live og i levende tilstand.


Tilbake til Ikkenytts forside