Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Helge Risa

Helge (Omen Kaizer) RisaRediger

Bortsett fra at vi vet at han ikke er et menneske er denne mannen et mysterium. Han ble unnfanget under selve Big Bang, og landet kun iført en gassmaske og en bibel i hånden.

I Helges yngre dager reiste han land og strand rundt for å kristne Norge, han var da bedre kjent som Olav Den Hellige, og han var ikke redd for å ty til vold gjennom pumpeorgel-spilling som tortur. Pumpeorgelkunnskapene ble senere oppdaget av Jan Ove Ottesen under 1. verdenskrig da Helge satt midt mellom 2 skyttergraver på vestfronten og spilte riffet til "mr. Kaizer, hans resistanse og Die Polizeikonstabel" (Jan Ove var forresten den eneste bortsett fra Helge som kom seg unna denne opplevelsen med livet i behold).

Det er sagt at når troppene fikk høre denne melodien brøt de ut i spontane tårer og dannet en midlertidig fredspakt, dette endte derimot over en krangel hvem som kunne ha det siste stykket av bursdagskaken til Helge.

Kaizers OrchestraRediger

Dagen Helge begynte i Kaizers Orchestra gråt dronningen av Jæren i smerte over pumpeorgelets myke toner. Det sies at Jan Ove Ottesen og Geir Zahl hadde en konspirasjon mot verden ved å ta Helge med i Kaizers. Det viste seg siden at alle bortsett fra Jan Ove, Geir og ekstremkommunisten Ted Winters (Også et Kaizersmedlem) måtte danse ompa til de døde når de hørte Helge spille.


Legenden om gassmaskenRediger

Den dag i dag har ingen sett Helges fjes, han har skjult det bak gassmasken i alle år. Det sies at den dag han tar masken av kommer dommedag, jorden vil sprekke og helvetes myke pumpeorgel musikk vil spre seg og tvinge alle inn i fortvilelsen og bli evig pint i et fortapelsens maskineri, styrt av mr. Kaizer og hans maestro i en ond sirkel. Mennesket vil vri seg i tvungen ompa dansing og kun Russere, MacGyver og folk fra Bryne vil overleve, det er allmen kjent at dette er de tre mest hardbarkede folkeslag i verden, og de eneste Helge frykter, disse danner et felleskap som kalles resistansen som holder til på Dieter Meyers Institusjon. Disse har planlagt å ta livet av Helge gjennom rullett med en 9mm revolver i et moment der han vil skrike; "APOKALYPSE MEG"!