Han Solo er en stor legende innnen potet-spising, og hater små irriterende bjørner. Han's kollega Chewbacca er Han Solo sin erkefiende, i tillegg til guacamole.

Tidlig livRediger

Han Solo ble født i Bergen sommerferien 65 (foreldrene hadde ikke rå til sydenreise). Han fikk navnet sitt av at en lege spurte "Hva heter barnet?" og faren spurte "hvor er han?", legen misforsto. Han Solo spilte mye bordtennis som liten, men var ikke så god. Han likte også appelsiner og lagde sin egen appelsingård.

KarriereRediger

Han Solo likte TV veldig godt og prøvde å få jobb som i NRK, men Henrik Ibsen kom ham i forkjøpet. Han Solo fikk senere jobb i Star Wars hvor han møtte Chewbacca, de ble fort gode venner. Etter star wars filmene flyttet Han Solo til Litauen hvor han oppdaget at jorda ikke er rundt, men 100.000-milliarder-kantet. Han er fremdeles kjent for det der nede. Han har også funnet opp sin egen brus med appelsin smak (gjett hvilken), den be opprinlig kalt Han-Solo-Brus, men det ble for kort så den heter nå Solo.

FamilieRediger

Han Solo er 43 år. Foreldrene hans heter Lars Solo og Lett Solo. Han har også en søster som heter Hun Solo, han har en bror som heter Han Cola og en fetter som heter Solo Super. Han Solo har en kjæreste som heter Kristin Halvorsen og han har to sønner. Den ene sønnen fikk han med Leia(Ben solo ett kjedelig navn), den andre vet vi ikke. En av dem (den siste) er homo. Han Solos tremening heter Darth Rolf Solo og selger narkotika til små hunder. Han har ikke fått solgt noe enda, fordi DIA-agenter hele tida slår ham i svime før han får forgiftet barna deres. Han Solo har en hund som heter R2-Voff2. Den liker skinke. Han Solo, kjærsten, barna og hunden bor i det lille huset hans. De er ofte på besøk hos Chewbacca.


Han Solo er journalist i Aftenposten og har fast spalte. Den heter Bolig.