Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Grue KommuneRediger

Grue kommune er både Hedmarks hovedstad og Europas Kulturelle hovedstad. Grue ble valgt til Hedmarks hovedstad etter at svenskene (kan ha vært Grue-borgere) brente ned Flisa i 2012. Grues ordfører Abdullah Mostafah, ble valgt i 2013.

Grue Kommunes befolkning er i 2016 ca. 150, og en av de største gårdene i Grue heter Kirkenær. På Kirkenær produsere de bla. Kjøtt til McDonald's laget av nabokatten, svensker og stearinlys. Kirkenær stasjon ble bygget i 1943 når Grue var underlagt Tyskland. Det var 1 stopp fra Kirkenær stasjon til Namnå Stasjon (nå Helvetesrekka Stasjon). På Kirkenær er det ingen kirke, til tross for navet. Kirken ligger istedet på Flisa pga. flykningskrisen i 2015-2016. Det ble heller bygget en moské, ved siden av svenske-fabrikken. På Kirkenær er det landemerker som, hasjlemoen, grisgutua og kondomeriets hovedkontor.


I 2015 truet Åsnes Kommune med å infiltrere Kirkenær sentrum med sine vikinger, bla. skjoldmøya. Infiltreringen ble gjennomført den 11. September 2015, og var vellykket. Åsnes og Grue signerte en fredsavtale (Roverudtraktaten) i April 2016, etter dette ble det åpnet Grue sparebank i Flisa Sentrum, pga. nesten ingen brukere i Grue. Etter infiltreringen prøvde Grue (desperat) å gå under Kongsvinger kommune. Kongsvinger kommune endte opp med å stenge av alle relasjoner med Grue kommune. Grues ordfører Abdullah Mostafah kommenterte saken, "Allah Akbar, Allah Akbar!".

Kjente personer fra Grue er dessverre Lady og Landstrykeren, men også Contrazt og Tutti Rufseberg.