Gresshoppe

Gresshoppe.Rediger

En liten sak nesten usynlig med en stor appetitt for gress.

  • Når den synger som er svært sjelden kan den få selv den slemmeste diktator til å grine.
 
En anoreksi fisk som stolt viser fram fangsten.

Vil du ha en.Rediger

Den fanges enkelt ved at man lager små elver i plenen og lar Anoreksia fisken svømme frem og tilbake der .Når den ser en gresshoppe fanger anoreksi-fisken den med en gang med sin lange tung og før den svelger kommer den på at den har Anoreksia og spytter den på land som en liten slev ball.

  • Å det er bare for oss og plukke opp godsakene.

Opprinnelse.Rediger

Etter Vietnamkrigen var det satt de igjen med uvanlig mye gress for et så lite land. Det var derfor en lyskens hendelse at amerikaneren og sovjeteren sine ulovlige radioaktive våpen og gass eksperimenter som traff hverandre langt , langt inne og enda litt lengre , inn i den trangeste jungelen. Som gjorde at selv atomene døde og kvarkene var alt som var igjen. Å da slo lynet ned og opp av hullet i bakken kom en sverm av Gresshopper som ikke har sluttet og formere seg siden.

  • De liker det.
 
Gresshopper dietten er populær blant mange kvinner og her ser vi to talspersoner for den.

Tilberedelse.Rediger

Det er Vietnams nasjonalrett og smaker fortreffelig med :

    DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!!  
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!