Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

George Washington
GeorgeW.jpg
President nummer 1. amerikanske president
Periode(r) 24. desember 1777. (Presidentskapet var en slags julepresang)
Parti Ingen. Evolusjonen var ikke kommet så langt enda.
Visepresident Dick Dickinson
Forgjenger Ingen. Kan du ikke lese? Han var den første! He's #1! He's #1!
Etterfølger John Adams


Persondata

Født 4. juli 1737, Osaka, Japan
Død 13. august 1792, Florentine, Florida (Blodforgiftning fra tretennene sine)
Yrke(r) President; daa
Ektefelle(r) Georgine Washington


«I've never seen a more mad man in my entire life»

- The Queen of England under den amerikanske revolusjonen

«Eg vetkje ka eg ska sei»

- Vanlig person som gikk i Washington B.C.

«You mean that weird guy with a white wig and wooden teeth? Yeah, I know him.»

- George W. Bush om George Washington

«Yeah, and he chopped down that tree, ya know!»

- Dick Cheney om George Washington

«I feel that I have been chosen by the first president of America to run this country»

- George W. Bush

«Q: Hva skjer når Steinfeld spyr til venstre for St.Petersburg, og høyre for Trondheim?»

- A: Spyr helt til Washington

George Washington ble den første Amerikanske presidenten som takk for hjelpen med å jage vekk Torien, etter at noen yplinger hadde ertet på seg England ved å si at de ikke ville betale mere lunsjpenger til herskapet. Da den amerikanske militsen samlet seg, utmerket George seg ved å ha den flotteste parykken. Ved hjelp av en enkel håndsopprekning, ble George utnevnt til general, og sjef for hæren. I begynnelsen fikk de juling, og de sultet verre enn verst. En dag med sønnavind, sev duften av helgrillet gris og fredagstaco over Potomac-elven som skillet Engelskmennene og amerikanerne. George mistet kontrollen over de sultne og kalde soldatene sine som krysset elven, og gikk infernalsk til angrep på engelskmennene som intetanende sto i matkø. Den videre historien ender som alle vet, med at Engelskmennene må flykte hals over hode, og ro tilbake gamlelandet. George påstod at angrepet var hans idé, og at alt var hans ære. Han ble trodd, og dermed ble han president som takk for strevet. (ikke minst, så hadde han fremdeles den flotteste parykken i Amerika.) Som president fikk George bygd om kåken litt, til det som idag heter "det hvite hus". Presidentvervet kom ikke med lønn, så for å få til smør på brødet, så dyrket han hamp, og brant brennevin i bakgården. Av ulla fra sauene, heklet han kopier av sin egen parykk, og solgte disse på det svarte markedet.

George Washington døde under en arbeidsulykke i den femte presidentperioden. En tragisk ulykke som fant sted på grunn av at parykken falt ned i destillasjonsapperatet og tettet kolben, og dermed førte til overtrykk og påfølgende eksplosjon... Etter dette ble det bestemt at presidentene skulle få lønn.

== Tid som President == (+Farlige handlinger) Tiden han var president fant han på mange nye gode oppfinnelser som Bilen,Nuclear våpen (som Lincon brukte senere), Runescape og ballongen. Han fikk også teorien av at jorden var formet som en sylinder fram og terorien av at hekser flyter. Han skrev to bøker, den første heter "Den stygge edderkoppen" og den andre var "Keiserens nye badekar" Han sa også et vist ord som er husket igjennom mange år, som går sånn :

-You are stupid america- -Han ærklærte krig mot Canada i 1969 fordi de hadde bombet Orlando med atombomber.

The world as we see it.At this time and space.Right now .Today that is.Rediger