Frimurerlosjen

Frimurerlogoen blir fortløpende oppdatert for å apellere til ungdommen, og dermed øke medlemstallet i en forrykende fart.

«They misunderestimated me!»

- George W. Bush om hvorfor han ikke fikk bli med i losjen

«I never had sex with that cartoon-character»

- Bill Clinton om hvorfor han ikke fikk bli med i losjen

«Vort land og vores fremtid i en melkekartong og et dusin medisinballer!»

- Henrik Ibsen om hvorfor han ikke fikk bli med i losjen (utdrag fra talen på Illuminatis årsmøte i 1905).

Definisjon av begrepet "Frimureri"Rediger

Frimureri er en livstil underlagt premisser i forhold til troen på en større orden, nemlig Frimurerordenen. Alle som mottar kost og losji på grunn av denne religiøse overbevisningen er en naturlig, integrert og assimilert del av det verdensomspennende nettverket av mennesker i forskjellige land til forskjellige tider, kulturer, religøse overbevisninger, menneskerettshensyn, moral, rase, oppvekst og politisk eller jødisk bakgrunns-grunnlag. De kalles Frimurerlosjen, altså de som spiser, drikker og sover. Losjen har flere ti-talls medlemmer på verdensbasis.


HistorieRediger

Frimurerordenen oppstod i Roma800-tallet, som en aversjon mot Karl den Stores forsøk på å rive byen med rambukker og slegger. Under 4-dagers krigen i 837 stormet tusener av misfornøyde romerske borgere og murere rett i fanget på Fønikerene og Ottomanerene som stod i tett ledetog. Beleirerene ble til slutt bestukket med mariekjeks og dro hjem. Byens ledende murermestere og gjøglere kom i befatning av en hjemmefront, for å på sikt kunne ivareta og fremme interesser og hobbyer. Organisasjonen ble kalt "Anorexia Nervosa" som er latin for Frimurerordenen (eng. "Royal Masonry Liberation Front Anal").


IdeologiutviklingRediger

De første århundrene av bevegelsens historie er preget av utviklingen av idelæren vis a vis "den frie murens tanke", som er nærmere forklart i manifestet "Mureritt- 5 nivåer i Babels tårn", skrevet av munken, reformatoren og mureren Martin Luther i 1536. Manifestet hengte han opp på det skjeve tårn i Pisa i Milano i Italia 3.påskedag 1555, da kona hans endelig hadde renskrevet manuset. Ha la mye symbolikk i handlingen. Symbolikken overskygget budskapet. Luther har i manifestet listet opp 104 teser der han bokstavelig talt oppfordrer til å rive ned murer, for så å bygge nye murer på gamle murer. Disse tankene står fortsatt svært sterkt i Honduras og Tyskland, Luthers hjemland, og forårsaket blant annet byggingen av Berlinmuren og Bayern München.


OkkultismeRediger

 
Her er det Darth Vader som har tatt på seg finstasen under den tradisjonelle helgefylla i klubbhuset. Vader er for øyeblikket gradert som Nidkjær St.Kaulitz ånnas

Frimurerordenen har blitt beskyldt for å være okkult i sin politiske orientering. Dette har imidlertid på det kraftigste blitt avvist, på det mildest talte vært et tabu-emne, innen i alle fall Den Norske Frimurerorden. Ingen kjente frimurere fraskriver seg ansvar i denne saken, men til dags dato har det kun vært et fåtall av disse som har blitt ferska med voodoo-dukker i passkontroller på Gardermoen, og i følge Politiets protokoller er det ingen Frimurere som har sittet inne for besittelse av Oujia-brett eller andre ulovlige substanser. De fleste frimurere er plikt-borgere i samfunnet, de oppfører seg som det byr seg.

Angående hemmelighetskremmeriet etter andre verdenskrigRediger

Det beste frimurere vet, er å være litt hemmelige og mystiske. På medlemsmøtene, som avholdes mellom 18:00-19:00 hver mandag, leker de for det meste leker. "stol-leken" og "slå-på-ring-leken" har lenge vært blant favorittene til mange frimurere. De flinkeste til å vinne leker vinner livspoeng i det hemmelige rangerings-systemet. Den som sitter igjen til sist i stol-leken får tildelt tittelen "stolmester". Etter modell fra bokse-verdenen, kan hvem som helst av de andre medlemmene når som helst utfordre stolmesteren i slå-på-ring, for om mulig å lure til seg tittelen. Dette er imidlertid en så hemmelig prosess at alle, til og med stolmesteren selv, må leke alle disse lekene med bind for øynene. Ingen får derfor vite hvem som er stolmester. Alle medlemmer blir dessuten regelmessig tildelt ulike vaskeposter i klubbhuset. Da trekker de lodd som er merket med romertall, fra I og helt opp til XII. Den kjipeste vaskeposten er dassvask. Det er nummer VIII. Hver gang en av medlemmene har samlet nok poeng til å få level-up, må det gjøres omtrekk.


Typiske trekk og handlemønsterRediger

 
Aerobic er en mye brukt treningsform blant frimurere. På internasjonalt nivå oppfordres det til fysisk fostring.

Alle frimurere forholder seg i stor grad til forskriftene i Finsk selvmordsforbund. Et av opptakskravene er plettfri handel og vandel, et annet er vitnemål fra grunnskolen. De som mangler vitnemål, må søke Kongen eller Elgen om medlemsløyve. Kanskje må de ligge med Homer Simpson. Det er vanlig å kjenne igjen frimurere på gata, blant annet. Mange frimurere benytter CAPS LOCK og hemmelige håndtrykk, for eksempel "high-five". Frimurere har hud. Alle medlemsmøtene i frimurerlosjen begynner med at medlemmene siterer losje-løftet i kor:

"Vi lover å arbeide og avvæpne det mål å bli en losjør med; Varmt hode Varmt hjerte Varme hender og godt helsekosttilskudd."

KlubbhusetRediger

Alle frimurer-klubbhus er helt like, de blir tradisjonelt sett laget av slaver, og selv om det er strengt forbudt skjer dette hele tiden i skjul, fortsatt. Frimurere tenker at det ikke gjør noe, de slipper derfor å gjøre det selv. Det pleier å være nachspiel på klubbhuset, etter mange fuktige kvelder i hyggelig lag. Pilsen er gratis og hasj kan man få i kjempestore kvanta. Alt er alltid gratis når man er medlem i losjen. De får ting fra alle som donererer, for eksempel mafiaen, Politiet og Røde Kors. Store summer blir også utbetalt fra staten i nødhjelp har Trond Giske sagt opptil flere ganger fra stortingspresident-setet. Det er derfor de har holdt ut i så veldig mange, hundrevis, av år. Klubbhuset inneholder følgende:

Kjente frimurere med gradert informasjon:Rediger

Se også:Rediger