Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Franskmann

Dette er en artikkel om ukultiverte svin. For innbyggere av Frankriké, se stinkdyr.
Selv bildet lukter billig parfyme.

Franskmann er en person hvis kultur er blitt destruert. De holder seg som oftest innenfor murene av fengselet New Monaco som befinner seg på nord-øst-sørkysten av Frankriké, men som den dårlige lukten de spyr ut av armhulene sine, så greier franskmenn å spre seg.

Opprinnelse av navnet er ennå uklart, men ryktet sier at når verdens første frankmann ble kneblet og staket, kom navnet bare helt naturlig helt tilfeldig, uten noen grunn som helst. Det har ingen som helst tilknytning til Le Frankriké i det hele tatt. Ja vel, kanskje littegranne, men det er bare på grunn av geografien.

Det finnes ikke kvinnelige franskmenn ettersom klitoris og bart gror ut når man blir erklært skyldig. Samtidig, skaper denne transformasjonen også grunnen til mannepupper hos 69% av franskmenn.

Innhold

UtseendeRediger

 
Hulemaleri funnet ved Notre Lady i Champagne

Alle franskmenn bruker uniform. Denne består av en stripete skjorte, samt en alpelue, som ser ut som en kjempekalott, som for det meste er inkludert for å minne om Jødekrigen i 1940 et eller annet.

Ellers er det veldig normalt for franskmenn å ha bart som også fungerer som strekkode med informasjon. Dette inkluderer blant annet profil, rulleblad og fengselshistorikk.

Skjerf er også synlig på franskmenns kropp, og fargen viser hvor farlig fangen er. Skalaen er som følger, fra ufarlig til jævlig farlig: Hvit, grønn, blå, gul, rød og svart. Hvit er den mest vanlige og gis når en overgir seg selv etter forbrytelsen.

Uniformen er ment til å kaste ekle europeere ned på kne og se ut som forstyrret dyr. På grunn av dette tok den tyske designeren Jungeltier Hugo Bass inspirasjon fra hulemenn som bodde i Frankriké under renessansen.

OBS: Lilla skjerf gis til dem som overflyttes til San Francisco, hvor de ikke frykter gruppevoldtekt i dusjen, men i stedet tar imot baguetter som om de er sultne, små, afrikanske barn.

Det er vanlig for franskmenn å gå med franske olabukser, oppkalt etter Jeans b'Art.

DiettRediger

Franskmenn tilhører gruppen homo homo franco og som alle med et latinsk navn som slutter på bokstaven "O", er de sære i kosten. Vin, tobakk og baguette er nødvendig for en franskmann for å overleve. Hvis en blir sulten, kan det være fare for at franskmenn fanger fluer med den lange, svarte tungen sin.

Napoleonskake gjør også en franskmann våt i buksa.

Bæsjen etterlatt av franskmenn kalles quiche.

SpråkRediger

Franskmenn snakker fransk.

Kjente franskmennRediger

AdvarselRediger

Pass opp på at du aldri blir en franskmann selv. Hvis du bryr deg mye om kultur så kan politiet komme på døra og kaste deg i franksjotten. Det er egentlig bare en vanlig celle, men den stinker ost, franskmenns blod, så jeg tror du skjønner tegninga.

Myndigheter verden rundt ber også folk om å holde seg unna slike skapninger ettersom tilstanden deres smitter.