Typisk eksempel på en Feil.

Error er et såkalt Error som oppstår i en maskin som har Error -feil-. Error oppstår som regel når maskinen din har slukt en ekstra hårball eller at du har lastet ned feil porno fil.. Eller at et virus fra den såkalte "VFTPHWW" VirusFromThePoliceHasWentWrong kommer for å spise deg og din maskin. Du kan gjerne si at et virus kom fra deg selv når du nøs inn i World of Warcraft verdenen, eller at du skjøt et virus i "CVS" (Counter Virus Strike)


Den dagen du får virus sender du bare inn de norske elitesoldatene (Jeg går inn, jeg dekker deg, roger roger). Disse elitestyrkene kalles også DHD (De Hvite Datacellene).

Feil stavRediger

Tonedøv Skamlii Nødberge er stavefeil. Det må være Tone Damli Aaberge, ikke Tonedøv Skamlii Nødberge. Det er et dumt stavefeil.

VirusRediger

Hvis en Svenske har fått et virus vil han aldri bli kvitt det... Han kommer bare til å sitte der å se på at virus spiser filene hans å si, "Endelig har jeg fått en middagsgjest" og like etter ligger svensken med hodet knust inni dataskjermen i sin trang på å prøve og spise med sin gjest..

Hvis en nordmann hadde fått et virus ville han gjort det ganske enkelt med å kjøre en total scan med AVAST (AntiVirusAtSleepTonight), funker ikke det (som det troligvis ikke vil), kjøper han bare en ny maskin, og sier "lenge leve forbrukersamfunnet."

Nå som det virker at vi har gått over til "Virus" området går vi nå tilbake til "Error" området. Vi kan vel egentlig si at Error står for "EnterRoastbiffRentOnRent.Go" eller no i den duren.

Både utlendinger og innlendinger kan få det såkalte error poppende opp på sin maskin. Som regel vil det poppe opp en blå skjerm som sier "RentMyRoastbiff" i sin trang på å selge gammelt kjøtt på markedet, men hvis du er heldig vil det poppe opp noe som sier "BuyMyRoastentercôte" da kan du være litt heldigere med kjøttet du kanskje vil kjøpe.

Idag som en stolt datamaskin(er) eier burde du være glad over at Error'er oppstår. Det er en rimelig måte å kjøpte gammelt kjøtt på, så Bon Appetite... Men husk å gå å let i oldemors fryser, hvis hun har data, har det nok oppstått en god del error som bidrar til frysere fulle av kjøtt.