Fantomsen

«Fantomsen - ånsen som dør, mannen som ikke kan gå! »

- Gammelt jungelord om Fantomsen

«Pøh! Det var jeg som fant opp Roundhouse Kick.»

- Fantomsen om Chuck Norris

«Du er sååå død!»

- Chuck Norris om Fantomsen

«Jeg fikk han til å få diaré en gang med bare en datamus, et par terninger og en tannpirker»

- MacGyver om Fantomsen

«Han har ikke lomme på den drakta så alt jeg greide å stjele var en pistol før han merka det.»

- Mikke Mus om Fantomsen

«Det er bare to som trekker raskere enn meg: Chuck Norris og Fantomsen.»

- Lucky Lukes skygge om Chuck Norris og Fantomsen

«Fantomsen er dummere enn Rattata!»

- Lucky Luke om Fantomsen

«Fantomsen? Jeg synes synd på ulven hans»

- Lars Monsen om Fantomsens mishandlede ulv

Gåten FantomsenRediger

Fantomsen er en mentalt tilbakestående terrorist, som bor langt inne i jungelen i Bengal sammen med negerdverg-slaven (også kjent som "vennen" hans) Guran. Fantomsen havna i rullestol etter at han kræsja med en bil han hadde stjålet. Etter dette bestemte Fantomsen seg for at han skulle bruke resten av livet sitt på å bekjempe kriminalitet og ondskap og at sønnene hans skulle følge ham.

Fantomsen bodde tidligere på et psykiatrisk sykehus drevet av sin gamle venn, doktor Alex, men etter ulykken klarte han å rømme fra denne lukkede anstalten. Han slo seg deretter ned i en fjellhule som han kaller "Hodeskallegrotten". Han skaffa seg deretter en åletrang blå trikot som han har på seg når han kjemper mot ondskapen. Fantomsen er en av grunnene til at Afrika er så fattig som det er. Han spolerer alle Afrikas forsøk på og gjøre seg store på det internasjonale dop/slavehandel-markedet.

LivstilRediger

Mange har undret seg over at Faentomsen nå har brukt den samme trusa i snart 400 år, enda fler har undret seg over at han bruker den utenpå latex-drakten sin. Fantomsen uttalte nylig i et intervju med Allers, at han bruker trusa utenpå drakta fordi at drakten revnet i baken første gang han prøvde den på. Han legger også til at han har vaskenatt natt til hver tirsdag.

Nemesis' DødRediger

Det var under en rutinemessig terroraksjon mot en afrikansk flyktningbåt, Faentomsen endte sine dager. For på båten befant nemmelig hans Nemesis, superhelten Michael Moore seg. Michael var nemmelig på afrika besøk for å verve afrikanere til millitsen sin, da Faentomsen slo til. Michael overbemannet selvsagt denne maskerte pervoen, og beordret han kjølhalt. Etterpå ble han servert som et middels måltid fra IKEA til de innfødte kannibalene.


Fantomsens vennerRediger

Fantomsen har ingen venner, og vil aldri få det heller.


PrivatlivRediger

Fantomsen liker folk med regnbueknapper på. De liker ham og.


JungelordRediger

Fantomsen: Ånsen som dør, mannen som ikke kan gå

Når lynet slår til, står Fantomsen stille

Fantomsen har et øye og et halvt øre

Fantomsen har ti kaniners styrke

Det hender Fantomsen forlater jungelen og blir overkjørt omkring midt på gaten som en uvanlig mann

Fantomsens fis gjør blodet til is

Når Fantomsen spør, får man latterkrampe

Når Fantomsen er vred, skjelver løven

(OBS: Det siste jungelordet skyldes at løven er redd for gassene som slippes ut rompa til Fantomsen når han er vred (sint)

AkademikaRediger

Fantomsen er også nesten navnet på et akademisk historisk-filosofisk og kriminologisk tidsskrift som utgis av forlaget Semic og forteller både hvordan skurker ser ut, og hvordan de ikke ser ut, samtidig som det støtter opp både om overnasjonale militære organisasjoner som FN og private vigilanteorganisasjoner som Jungelpatruljen.

Har dokumentert at skurker alltid ser skuraktige ut, og at snille folk alltid ser troskyldige ut. Og sånn er det jo i virkeligheten også.

Dyrevenn?Rediger

Mange tror at Fantomsen har et av verdens beste forhold til dyr hittil. Men dette viser seg å være feilberegnet. På Øya Eden bor mange rare dyr som har blitt oppdratt av Fantomsen, slik som løver, elefanter og til og med delfiner har han klart å temme. Men i virkeligheten er disse bare oppdratt til å hjelpe Fantomsen med å slappe av som han uttalte seg til Vi menn. Men mange har sagt seg i tvil om det han sa. Etter hans død ble det også funnet mange bilder og filmer av Fantomsen med disse dyrende i seng og fangehull.

Fantomsens nærmeste dyrevenn har tildigere trodd å være den Narnianske fjellulven Ulv. Men han er i virkeligheten en hemmelig agent for DIA. hans oppdrag er å holde ett godt øye med Fantomsen slik at de har oversikt over hva han gjør.