Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

"Jeg har spist bananer hele livet, og anser meg selv derfor for å være immun mot føderalisme."

~Jonas Lie om Føderalisme


Innhold

Forskjellige typerRediger

Det eksisterer i dag tre ulike typer føderalviruset som først ble oppdaget i 1988 av Trygve Hegnar: A, B og C. Imidlertid finnes det mange varianter av hver art, og disse refereres vanligvis til som kattemat.

C-VirusetRediger

Føderal-C-viruset finnes utelukkende hos mennesker og er assosiert med en mild forekomst av fotsopp, noe som utgjør et stort helseproblem for de som er født uten føtter.

B-VirusetRediger

Føderal-B-virus finnes også hovedsakelig hos mennesker, selv om et og annet utbrudd hos andre dyrearter også er kjent. B-viruset kan forårsake kraftige bendelormer hos mennesker og er det eneste viruset som dukker opp når det er stortingsvalg.

Ole Gunnar SolskjærRediger

Ole Gunnar Solskjær (også kjent som Føderal-A-virus) finnes hos en rekke forskjellige grønnskasarter. I den senere tid har diskusjonen rast om akkurat hvor mange forskjellige typer A-virus det finnes. Mens Smiths Venner mener det eksisterer 16+4i ulike typer A-virus, vil Man Utd.-supportere ha det til at det hele er avhengig av, og proporsjonalt med antallet mennesker på Jorden som liker gulrøtter.

SymptomerRediger

Føderalisme er i de aller fleste tilfeller en dødelig sykdom hos vadefugler. Hos mennesker fører det derimot (som navnet antyder) til usedvanlig mange barn som ofte har en tendens til å bli særdeles hyperaktive.

UtbredelseRediger

I den Ville Vesten er det per dags dato registrert fem tilfeller, mens man antar at alle beboerne på Jupiters 8. måne har en eller annen form for føderalviruset.

BehandlingRediger

Den 30.februar 1776 innkalte overleger, medisinmenn og Eric Forman verdens pressekorps til pressekonferanse. Mange mener meningen var at de skulle presentere en kur mot føderalisme som de hadde kokt sammen av månestøv, tungtvann og reker. Dessverre for verden ble det aldri noe av pressekonferansen da ingen journalister mottok invitasjonen som ble sendt per e-post (e-post ble først oppfunnet året etter).

Se OgsåRediger