Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Engel

Engel (flertall: engler, latinsk: Yfysilus Fyfan Vinger) er et vesen som oss andre mennesker på jord. Men den har ikke gått gjennom hele evolusjonen og dermed vokser skulderblad fortsatt ut som vinger slik at den kan flagre rundt omkring på jorda. Engelen som nektet den utviklingen ble vingeklippet. Som straff vokste dens halebeina ut fram for skulderbladet. Halen ser ut da som rottehale. Den ble kalt for Lucifer eller Satan.

De lever m.a.o. i vill tilstand og må kamuflere seg for å være usynlig p.g.a. trussel fra andre dyr bl.a. homo-erektus og lesbisk-sapient. Disse dyrere hater englene. Det er siden de praktiserer noe som først og fremst ikke eksisterer i englenes verden, det såkalte homoseksualitet. Praksisen er i stikk motsatt i forhold til andre varmblodig dyr som praktiserer het-eroseksual og ellers i forhold til englene selv som er bie-seksuelle.

Englene elsker dermed alle av begge skjønn. Deres primær jobb er således å passe på dem de elsker. Derav kommer ordet englevakt. Men siden englene er nomader og ikke har fast bosted, er det vanskelig å få tak i dem når en tilfeldigvis har behov for en englevakter. Mange har stryket med som følge av at englevaktene enten ikke rykket ut eller kom for sent. Englene som forsømmer seg på den måten kalles dødens engel eller Hell-angels på folkemunn. Det er til tross at de kan fly svært fort, bryter lydmuren som jagerfly og er usynlige både for det blotte øyne og radar.

Det er kun de som har blått blod kan få øyne på englene. Disse folkene har medfødt evne å oppdage englene i vill tilstand. bl.a. prinsessen av Norge. Men en innflyttet prinsesse som ikke er født med blått blod har også gjort forsøk å se englene. Det trenges da et stoff som heter englestøv, også kalt psykoaktivt stoff PCP eller Fensyklidin. Stoffet har voldsom virkning. Selv små doser kan gi vedvarende halleluja hallusinasjon og 24/7 engelopplevelse. Da suser det stor flokk av englene i lufta og himmelen går helt rundt for en. Stoffet er derfor meget populær i bede-husmiljø, det såkalte pray and pay-housemiljø. Men stoffet gir bivirkning under engleopplevelsen i form av tungetale . Tungetale er å tale i tunger. På latin kalt glossolalia eller glossolali. Da snakker de et språk av merkelige lyder, angivelig engel-skspråk som bare englene forstår .

Oppdagelse av engel som prinsessene sto bak, vakter stor oppsikt både nasjonalt og internasjonalt. Men alt som er nytt, tar tid til å lansere. Av den grunn fins pr. d.d. kun engelvekkelse, engelskole, engelforedrag, engelopplevelse i pray and pay-housemiljø. Men de har store ambisjoner og mye under oppseiling. Det startet forsiktig med mini Quartfestival på Skaugum for å gjenopplive pay not pray-housemiljø. Men neste år blir det engelfestival, og snart vil det etableres et permanent engelsafari på slottsparken for å nevne noe.

Et lite utdrag av engelopplevelse:

Martha Louise- Oi, nå fant jeg meningen med livet mitt

Ari Behn - Milde himmel, Martha, så fantastisk

Maria og Josef under Jesu fødsel- Hvor er ungen vår, alt jeg ser er disse hersens ildfluene!

Jesus- ÆÆÆÆÆææÆææÆææÆæææ...


Englenes utseendeRediger

Også her er kildene uenige, for engler framtrer veldig forskjellig, men å ha form som et spedbarn er den som har forekommet mest. Spesielt under julehøytider er visst dette et tilfelle, og da som spesielt overvektige (muligens pga Gud sitt julekoltbord, før de må slanke seg igjen for å komme opp til himmelen igjen)Eksempler på eglenes framtreden som voksen er engel Gabriel, som under flere sammenhenger skal ha gitt råd til Jesus. Engler er som kjent fra billedframstillinger og bibelen, vakre skapninger, ofte mer lyst krøllet hår. De har en forholdsvis uvariert klesstil, som vanligvis er en hvit kofte, med to hull til vingene. Til tross for klesstilen, er engler svært forfengelige, og hater å vise seg etter de er kommet opp i 40 åra. Hvilket kan være årsaken til at gamle engler aldri forekommer i historien.


Englenes oppgaverRediger

Englenes hovedoppgave er å se pene ut, med de har også den viktige egenskapen å gi lys. De yngste englene er ikke i stand til dette, så de ligger på skyer og ser ned på menneskene (unntatt ved julehøytiden; se øvre avsnitt). Å leve i himmelen gjør at englebarna blir veldig hevntørstige og glade i skytevåpen, og 14 februar får de utløp for alt dette i form av Valentines day. Denne dagen er fryktet av menneskebarn, som må kjempe mot store følelsesmessige problemer på denne dagen. Voksne derrimot, har gitt opp, og denne dagen sies det at sexdriften er høyere enn ellers, og fyllehistoriene de verste.