Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

El-overfølsomhet

El-overfølsomhet er en helt reell lidelse som smitter fra person til person, eller fra tabloidavis til person. Personer med denne lidelsen vil oppleve akutte smerter dersom de blir eksponert for elektromagnetiske stråler. Smertene kan unngås dersom personen ikke er klar over at han eller hun er eksponert for elektromagnetiske stråler.

Advarsel! El-overfølsomme bør ikke lese videre, det kan føre til at smertene blir permanente.

Solstråler, og alt annet lys, varmestråling fra jordoverflaten, universets bakgrunnsstråling og mye annet, er elektromagnetisk stråling. Vi blir derfor eksponert for elektromagnetisk stråling hele tiden. Det er viktig at el-overfølsomme ikke blir gjort oppmerksom på dette, da det kan få fatale konsekvenser.

Lidelsen ble oppdaget av en gruppe svenske forskere da de blandet fleinsopp med grønn fluesopp, og satte seg ned ved en mobilmast som etter hvert ble til en gigantisk tomtenisse. Svenskene la to og to sammen, og forstod at mobilstrålingen hadde mutert masten.


PrognoseRediger

El-overfølsomme kan leve et godt liv og klare seg bra i samfunnet til tross for sin lidelse, for eksempel har Gro Harlem Brundtland hatt lidelsen siden hun ble gjort oppmersom på det, likevel klarte hun å bli statsminister, og senere generaldirektør i verdens helseorganisasjon. I et samfunn som verdsetter sunn fornuft, intelligens, realitetsforståelse og elementær naturvitenskap, vil el-overfølsomme få større problemer med å nå langt. Skulle et slikt samfunn noensinne oppstå, anbefales det at el-overfølsomme holder seg langt borte.

Må ikke forveksles med el-overfølsom-overfølsomhet.

Se også:Rediger