Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Einar Lunde

«Det er jo meg!»

- Postmann Pat om Einar Lunde

«Han skulle vært sportsjournalist

- Jostein Flo om Einar Lunde

«His face, his ass.. what's the difference?»

- Duke Nukem om Einar Lunde

Einar Lunde eller Einar Sverre Anker Mads Lunde (født 13 Oktober 1887 i Stockholm) er en kjent baker. Han er kjent for å ha funnet opp Napoleonskaken oppkalt etter Einar Lundes forbilde Napoléon Bonaparte.Han er også kjent for og være den som har spillt postmann Pat lengst.


Når Da.Rediger

Allerede i 1905 søkte Einar Lunde etter en jobb som skuespiller i NRK, han skulle spille hovedrollen i en TV-serie som heter Brannmann Sam, men kringkastingsjefen ble full etter en fyllefest så Einar fikk hovedrollen i Postmann Pat istedet mens MacGyver fikk hovedrollen i Brannmann Sam. Postmann Pat er basert på en tidligere politikker med samme navn (før Postmann Pat ble postmann het han Jens Tore Pat), da Postmann oppdaget TV-serien om seg selv ble han forbanna at han tok plastisk operasjon og lignet mer på en saudi-araber og skiftet navn til Osama Bin Laden og gjorde det store terrorangrepet mot tvillingtårnene siden Einars onkel bodde der. Einar Lunde sluttet å spille Postmann Pat i 2002 og fikk seg jobb som nyhetsoppleser i Dagsrevyen, nå er det Chuck Norris som spiller Postmann Pat i nyeste episodene noe som barna reagerer sterkt på.Mens Jack Bauer spiller brannmann Sam.

Med hvem da ?Rediger

Einar Lunde giftet seg med Ingrid Espelid Hovig i 1992 og sammen fikk de en sønn de kalte for Max "Hovig" Lunde i 1995, en tunghørt prest døpte han til Max Mekker.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!