Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

DOP eller Snop som folk flest kaller det er en form for godteri. Dop eller snop er det mest avhengihetsskapende dopet som blir brukt daglig, verden rundt av personer i alle aldere. Dopet har mange effekter, men gjør bl.a at man føler en lettelse eller at man får lettet på trykket etter en tung dag. Dette er da en gledesskaper. På unger kan det sies at snopet også kan gjøre dem speeda, da blodtrykket i kroppen stiger etter dopinntak. Dette kan sees på oppførsel.

Biefekten med dopet eller snopet, er at dette går utover både hjertet og årene. For høyt inntak kan i værstefall føre til overdose, oppkast eller ekstrem høy fedme. Dopet er det eneste dopet som man i Norge ikke må ha legeatest på foruten alkohol. Dopet blir dyrket og produsert i ekstreme mengder av staten og selges verden rundt.

Kokain er en av de dyreste typer av dop/ snop og det har en ganske lik smak som hockeypulver. Du kan få den i flere smaker. Og det har en søt smak av jordbær eller lakris. Det er anbefalt og ta et godt inntrekk med luft, anbefalt distanse er en halv centimeter i fra hockeypulveret/kokaine/snopet